Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Doberek Piękne!
Od poniedziałku postanowiłam, że zacznę nową (tak naprawdę moją pierwszą) dietę, a mianowicie Skinny Girl Diet (postaram się dodać obraz z dziennymi limitami kalorii. Dni zaznaczone na czerwono to weekend. Owoce i warzywa nie są wliczone w dzienną sumę kalorii. Pomyślałam sobie, że może niektóre z Was chciałyby rozpocząć wspólną dietę. Jeżeli ktoś ma propozycje na dietę to również może ją zgłosić na dole w komentarzu. Trzymajcie się chudziutko ^^
Wszystko czego nie zjesz, sprawia że jesteś coraz bliżej ideału~~
Poprzednia: 67kg Obecna: 55kg Przyszła: 47kg
Ja chyba tez wroce do A.I.T. Najlatwiej mi sie na niej kontrolowac. Powidzonka motylki.
Ja dziś jadę na maxa.zjaďdłam tylko o 13godz japko o 15godzinie wypiłam pół kubeczka soku pomarańczowego i pochlonelam dwa kawałki ptasiego mleczka. 175kcal dzisiaj zjadłam. Na kolacje zjem warzywo lub dwa plasterki wędliny. Dzisiejszy dzień mega dietetyczny tak jak ana chce
Ostatnio edytowany przez Roksana Chrustek (2023-05-18 16:53:45)
Czekoladka
A ja jestem 4 dzień na hsgd. Miałam długą fazę obżarstwa i obawiam się mniejszych bilansów. Już te co są to jest wyczyn.
Schudłam prawie 12 kilo i zaczęłam znów tyć przy jedzeniu tyle samo co zawsze nie wiem jak to zrobiłam
Ale teraz zacznę się przeczyszczać może to pomoże
Ja od jutra wskakuje na wyższe kalorie. Przedział 1000-1600 kcal. Brzmi jak horror ale mam nadzieję, że przy takiej ilości dalej będę chudnąć a i pobudzę metabolizm do pracy. Bardzo mi zależy by osiągnąć cel i zrzucić jakieś 10 kg. Raz w tyg post
Tak żeby też nie było napadów
Będę się dzielić wszystkim w dzienniczku także zachęcam do czytania i komentowania
Strony: 1