Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2026-02-02 11:12:25

ToTheBone
Użytkownik
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 605.1.15

Hejka laleczki

1. Ile masz lat
Aktualnie 20, w tym roku 21

2. Twój wzrost
166/168 (zależy jak mnie ktoś zmierzy)

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Lw- Aktualnie
Hw- 73/74
Cw-42

4. Twój cel
Moje najważniejsze UGW to jest 32kg.
Chociaż taki kroczek do celu GW to na ten moment 35.

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Dotychczas, to ograniczam się jak się da, nie przekraczam 500kcal, staram się ćwiczyć regularnie, ale intensywnie. Gdy zjem >500kcal to przeczyszczam się. 

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczęło się wszystko przez głupi szpital psychiatryczny (musiałam iść ze względu na bardzo zły stan psychiczny) dostałam tam leki po których przytyłam z 45kg do około 70. Czułam się z tym obrzydliwie i stwierdziłam że muszę coś zmienić. (Było to 6 lat temu). I miałam po drodze etapy gdzie też się restrykcyjnie odchudzałam ale nie aż tak jak jest teraz. Dlatego chudłam i tyłam i tak na okrągło. W czerwcu 2025 dokładnie 02.06.2025r. Zaczął mi się aktualny nawrót. Stwierdziłam, że albo teraz wezmę się odpowiednio za siebie albo się z4jeb1e. No i jakoś mi to chyba wychodzi. W tak niskiej wadze jeszcze nie byłam od około 7 lat. Ana jest ze mną tak mniej więcej 7/8 lat.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Oczekuję wzajemnej motywacji, chwaleniem się wynikami, celami itp. A co bym chciała wnieść? Szczerze nie mam pojęcia, ale ze chude napewno jest lepsze.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Wybrałam ane a nie zdrowe odchudzanie, ponieważ nie wiem dlaczego ale od dziecka podobają mi się „zbyt chude” dziewczyny i uważam to bardziej za atrakcyjne niż taka „zdrowa sylwetka”. Zdrowe odchudzanie to jedzenie ale ZDROWO. A ja nie chce jeść, nie potrzebuje tego. O wiele lepiej czuje się będąc głodna niż najedzona.
Jestem w pełni świadoma swojej decyzji i nie chodzi mi o zgubienie kilku kilogramów. Wolę umrzeć z wygłodzenia jako „koścista” niż jako gruba dziewczyna.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie przeszkadza mi to. Sama nieraz sobie w ten sposób radziłam.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Tak, odchudzałabym się dalej. Dopóki bym się nie wykończyła. Chce być NAJCHUDSZĄ osobą. Daleko mi brakuje do tego ale wierzę że mi się uda.
Do dekalogu mam bardzo okej podejście. Sama robiłam sobie zeszyt z takim dekalogiem i motywem pro-Ana.
„ Najważniejsze jest to, co mówi waga.” I oczywiście „ Nigdy nie jesteś „zbyt” chuda.”

Ostatnio edytowany przez ToTheBone (2026-02-02 11:13:12)

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
kolce na ptaki - Najlepszy w Warszawie Podolog Mokotów - wysokiej jakości Biurka drewniane litego dębowego lakier wosk okucia - ogrodnik konstancin - najlepszy najszybszy Serwis laptopów pruszków sprawdź już dziś