Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

Witam! Po 6 latach wracam, wracam do miejsca gdzie czuję się bezpiecznie.
Oto kilka informacji o mnie:
1. Ile masz lat - 25
2. Twój wzrost - 173
3. Twoja waga: najniższa - 42 , najwyższa - 67, obecna -65/4
4. Twój cel - 55 (mój pierwszy cel)
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? - przeszłam diety hsgd 30dni + 15dni, baletnica, purple skinnygirl diet. Pozniej 2 miesiące do 700kcl. Aktualnie wracam i ustawiam limit na 1200,pozniej 1000 aby zapobiegac napadom, a koncowo chce zostać i ustatkować się na DO 1000kcal (kiedyś działało + napady nie istnialy)
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem- od konta na ask.fm bylam z nią 3 lata aż mama nie znosiła mnie do karetki, dlatego teraz chce dojsc do 50-55kg i nie schodzic nizej, aby zachowac zdrowie. Mam 173 wzrotu a mama 160 niecałe więc to wspomnienie budzi we mnie koszmary
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? - Poczucia przynależności, motywacji, pomocy i rad dla mnie i ode mnie
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? - bo kocham to miejsce,kocham skrajność ana dała mi 42 kg wagi, dała jaki kolweik jej spadek. Czuję się w tym dobrze
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia - miałam 2/3 lata, akutalnie od 3 lat jest cisza
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Kiedys tak zrobiłam, teraz chce zachować mała niedowagę która i tak na mnie wygląda jak duża, karam się jedynie ćwiczeniami
Strony: 1