Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

1. Ile masz lat: 19
2. Twój wzrost: 153cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna: najniższa 36kg, najwyższa 53kg, obecna ok. 50kg
4. Twój cel: narazie wrocic do 36kg, pozniej schodzic nizej
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? :kompleksy, wieczna obsesja na punkcie wagi
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.: jestem z nia od 2 lat, wtedy trafilam na pierwszy blog pro ana
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?: oczekuje wsparcia i zrozumienia, ktore tez jestem gotowa dawac
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?: ana to nie tylko odchudzanie, to styl zycia oparty na perfekcji i czystosci, to zrodlo satysfakcji i euforii, czego zdrowe odchudzanie nie jest w stanie mi zapewnic
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?: raczej nie mam zdania
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?: gdybym byla na pograniczu wychudzenia to raczej staralabym sie utrzymywac wage, jesli chodzi o podejscie do dekalogu, z wiekszascia punktow sie zgadzam, natomiast do punktu o karaniu sie mam mieszane uczucia

1. Ile masz lat: 18
2. Twój wzrost: 164cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna: najniższa 43kg, najwyższa 65kg, obecna ok. 57kg
4. Twój cel: narazie wrocic do 36kg, pozniej schodzic nizej
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?: Głodówki 3 dniowe pon-sroda. Dzienny trening 10m brzucha, 4l wody dziennie, czwartek 5 jajek bez żółtka i dwa wafle ryżowe (155 kcal)
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.: 8 lat. Zaczęłam gdy, po ciężkiej chorobie i roku leczenia sterydami, spasłam się jak świnia. Wtedy zaczęły się diety, ćwiczenia. Od najmłodszych lat miałam wyrzuty sumienia jedząc, czuję na sobie spojrzenia innych, oceniających mnie. Zawsze widziałam siebie jako najgrubszą w pokoju, jako małe dziecko nienawidziłam siebie.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?: Oczekuje, wsparcia. Dążenia do wspólnego celu, chce mieć kogoś kto rozumie, ukara i zwyzywa, sprawi żebym jeszcze bardziej siebie nienawidziła i wzięła za swoję tłuste ciało.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?: Nie znam czegoś takiego jak zdrowe odchudzenie, próbowałam. Kończyłam na restrykcji i wyrzutach z tych dużych zdrowych posiłkow. Tego uczucia pełnego brzucha, czuję się obrzydliwie. Kocham te burczenie brzucha, wykręcanie żołądka - a czemu? Taka jestem, nie wybrałam tego sama, ludzie stworzyli mnie taką jaka jestem. Zdrowa dieta nie zapewni mi 30kg, nie chce być na redukcji, tylko destrukcji.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?: Nigdy nie zagłębiałam się w to, nie kręci mnie wymuszanie wymiotów po jedzeniu, sama wolę czuć się czysto ze zdrowym sumieniem. Czułabym sie obrzydliwie, obzerając i wymiotując.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?: Tak, chce odchudzać się do końca. Chce zeby pozostały po mnie same kości i kręgi które moge zliczyć. Co do dekalogu, tego szukam. Pragne miec kogoś kto ukara mnie, zwyzywa i pokaże, uświadomi jak ulana jestem, Ile stracić muszę.
Strony: 1