Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-08-17 16:55:22

majamaskrzydla
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 139.0.0.0

cześć wszystkim

1. Ile masz lat 21
2. Twój wzrost 170cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna 46,63,57
4. Twój cel 43kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? bardzo różnie, miewam okresy kiedy jem codziennie po 300 lub mniej kalorii, jednak potem mi odbija i się obżeram, więc się przeczyszczam, mam wyrzuty sumienia i tak w kółko
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem. kawał czasu, nie wiem dokładnie kiedy, jako dziecko byłam bardzo chuda i gdy zaczęłam nabierać krągłości potwornie spadła mi samoocena, Ana nadajemi sens
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? chętnie poznam inne motylki by się wspierać nawzajem, moje hobby to wymyślanie niskokalorycznych przepisów, którymi chciałabym się dzielić
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? jestem świadoma zagrożeń, potrzebuję czegoś więcej niż utraty kilku kilogramów, chodzi o poczucie siły i samokontroli
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia? na pewno ni prowadzi do stałego spadania wagi, napady jedzenia to brak samokontroli, sama przez to przechodziłam
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)? chcę warzyć jak najmniej, chcę by było widać, że umiem nad sobą zapanować. do dekalogu mam luźne podejście, uważam, że każdy powinien stworzyć własny

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
bezprzewodowy światłowodowy internet skawica telefon serwery - Deska tarasowa egzotyczna Kraków - konserwacja podwozia Kraków - pranie zasłon warszawa cennik
pachonskiego