Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
So, będę tu na bieżąco dodawać jakieś triki związane z życiem z Aną, czy ukrywaniem jej, na które wpadnę lub gdzieś znajdę:
○ Jeśli do śniadania zrobisz sobie herbatę która długo się parzy, to możesz pójść ze jedzeniem do swojego pokoju i powiedzieć, że czekasz aż się zaparzy i chcesz cos w tym czasie zrobić, a potem zrobić z jedzeniem co uznasz za słuszne.
○ Przy obiedzie jak chcesz pozbyć się swojej porcji, to po 1. daniu możesz powiedzieć, że chcesz chwilę przerwy, i wrócić i zutylizować porcję jak kuchnia się już wyludni.
○ Jeśli ktoś chce byście zostali z nimi w kuchni na czas jedzenia, powoli podgryzajcie małe jabłko, albo pijcie po trochu gorzką herbatę, i zajmijcie ich rozmową. Gdy druga strona skończy jeść i sobie pójdzie - droga wolna
Wiadomość dodana po 01 min 02 s:
○ kofeina - wasz najlepszy przyjaciel na każdy głód
Wiadomość dodana po 02 min 05 s:
○ Jeśli wstaniecie pierwsi, to możecie powiedzieć że zjedliście śniadanie gdy reszta spała
Jeśli zbliża się EH, to polecam zjedzenie dużej ilości erytrytolu i zapicie tego wodą. Przed chwilą to zrobiłam z desperacji, i to tak skleja żołądek, że już nie mam ochoty na żadne żarcie. Bonus points z faktu, że to jest słodkie, co dosyć dobrze mnie odciągnęło od innych rzeczy tego smaku. Jedyny minus, to że może wam się zrobić trochę niedobrze, więc żeby nie było że nie ostrzegałam
Wiadomość dodana po 07 min 12 s:
Do tego ostatnie kilka dni byłam na wycieczce z rodzicami, i jak to mówią, podróże kształcą; w tym wypadku nauczyłam się, że mogę schować miskę do zupy za wazą z tym pokarmem przed wzrokiem strategicznych osób, wlać ze szklanki wody gdy nie patrzą, i dopiero potem lać zupę, i tak o to miałam kalorie jednej szpatuły do zupy, wyleciało mi z głowy jak się nazywa, ale chyba wiecie o co mi chodzi, w objętości talerza. Jak będą pytania, to dla was ta zupa jest za ostra, za gęsta, czy coś ten deseń
Strony: 1