Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-05-23 12:13:57

justaSP4RKK
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 136.0.0.0

Spark się melduje!

1. 18
2. 169 cm
3. waga:
najniższa 48
najwyższa 68
obecna 59
4. Twój cel 44
5. nooo od podstawówki mam bulimię i poprostu albo przeczyszczanie lekami (na d poł lub cała paczka) albo
standard czyli wymioty. musiałam przestać bo rozwaliłam sobie zgryz i mam kostki ręki w bliznach prez co rodzina zauważyła
6. Stricte noreksji nigdy nie miałam bardziej myślenie anorektyczne gdy nie miałam w dane dni sił na przeczyszczanie
bo tak to jadłam sporo z 800/1000 kcal i poprostu wymiotowałam
7. Powrotu do tego wszystkiego miło było odcziwać kontrolę nad swoim ciałem i cholernie za tym tęsknię
8. Na przypale albo wcale or some shit like that. A tak na serio nie wiem poprosu czuje się czyściej gdy to robię, odkąd przestałam
nawet gdy biorę prysznic  po 2 razy na dzień czuje się oblepiona czymś klejącym zepsutym jakby moja skóra miala zaraz zacząć rozkładać się z brudu i odpaść
9. Ja jestem pro w mojej mia  [dblpt]whistle[dblpt]  Tak troszkę róbcie co chcecie skoro już połowa tutaj kara się
za jedzenie to zwykłe wymiotowanie,
ćwiczenie czy inna forma purge tego nie przebije. A mimonwszystko b/p jest lepsze niz samo bingowanie
oba są problemem ale jeden rozwiązuje sie sam drugi wyniszcza progres. Chyba o to chodziło w pytaniu mam nadzieję
ze dobrze odpowiedziałam bo srsly i dunno w jakich innych sytuacjach mozna byc pro mia
10. Pogranicze nie jest zwycięstwem raczej nie wyłączasz gry poziom przed jej końcem
Dekalog jest potrzebny, jakby widać co się dzieje bez niego jak wejdziesz np na taki edtwt. Same wannabe. Co do kar to zależy.
Bo jak widziałam kogos kto się kara wylaniem wrzątku na całość ręki za zjedzenie xyz to nie nie popieram tego, a jeśli karą jest
dłuższy fast zjedzenie czegos obrzydliwego powiedzenie komus wagi czy wymiarow ciała jako forma wstydu
to tak. Chociaż z drugiej strony ja sama miałam problem z cięciem się bo to była moja forma kary, więc to forma indywidualna.
Poprostu nie bede do kogos wyskakiwac z zjadłaś? POTNIJ RĘCE!! albo wspierała takich zachowań bo to chore. A WIĘC podsumowywując
ten shit talk - kary? Spoko fajne a nawwet potrzebne. Kary ekstremalne autodestrukcyjne? Nie, nie wspieram, nie jestem za. Jak robisz to zamknę oczy ale też nie powiem o tym dobrego słowa

Jeśli komuś się chciało czytać aż do końca to mogę dodać - hej jestem Spark! i mam nadzieję ze bedziemy tu się razem dobrze i efektywnie "bawić"  [sred])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
przyjdź zobacz witaj w naszym sklepie Serwis laptopów warszawa tyylko u nas frytki z makaronem i tak dalej | Kursy projektowania wnętrz Kurs 3D modeling wnętrz 3ds Max Aranżacja wnętrz Kursy