Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-05-18 16:25:35

Pro Ana2005
Użytkownik
Liczba postów: 2
AndroidChrome 136.0.0.0

Hej Motylki

1. Ile masz lat
Mam 20 lat
2. Twój wzrost
174 cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
57 ,72,65
4. Twój cel
Mòj cel to 55 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Pròbowałam ròżnych diet ale żadna nie dawała mi wymarzonych efektów lub się poddawałam ponieważ nie miałam żadnego wsparcia od bliskich i ciężką sytuację w pracy przez co popadłam w skrajności
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Jesteśmy już razem ponad 3 lata , zaczęło się od 1000 kcal potem mniejsza ilość nawet 300 kcal czułam się wspaniale i lekko
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chciałabym pomocy i wsparcia podczas mojej drogi do wymarzonej pięknej sylwetki
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów
Jestem świadoma swojej decyzji i gotowa ponownie złączyć się z Aną
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Posiadałam kiedyś ale już przestałam
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Trzymamy kciuki.
Przestałabym gdybym osiągnęła swoją wymarzoną piękną sylwetkę na tyle piękną i lekką o jakiej zawsze marzyłam

W razie problemow z logowaniem czy założeniem konta prosze o miala na adres porcelain@o2.pl

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
adwokat szamotuły | Przyjdź już dziś naprawa komputerów serwis komputerowy serwis laptopów Ursus nszybkie naprawy laptopów z gwarancją. Naprawa laptopów ursus. Naprawa komputerów ursus | Firma newtext | Wynajem autokaru Warszawa wynajem autokarów Warszawa Firma przewóz osób | kurs projektowania wnętrz