Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-04-18 12:07:17

Angelic3doll
Użytkownik
Liczba postów: 9
Obecna waga: 48
Wymarzona waga: 45
Wzrost: 179
Dieta: 500-800 kcal
AndroidChrome 135.0.0.0

Problemy z tarczycą przez ed

Cześć kochane,zwracam się do was z pytaniem. Czy któraś z was nabawiła się problemów z tarczycą z powodu ed? Moje ostatnie badania krwi wykazały nieprawidłowy poziom TSH,czekam na wizytę u lekarza ale bardzo się boje czy nie grozi mi niedoczynność tarczycy,co za tym często idzie skłonności do tycia. Od dziecka miałam bardzo szybki metabolizm i nie byłam w stanie nigdy przytyć,więc nie mam naturalnych predyspozycji do takich schorzeń. Jeśli któraś z was miała podobny problem,udało wam się przywrócić wyniki do normy,czy zachorowałyście już na stałe? Jeśli udało wam się powrócić do zdrowia,to czy przytycie było w tym celu niezbędne? Trzymajcie się ciepło.

#2 2025-04-26 18:22:06

porcelanow4
Użytkownik
Liczba postów: 2
AndroidChrome 135.0.0.0

Odp: Problemy z tarczycą przez ed

Ja się nabawiłam Hashimoto przez Anę, niestety zostałam wzięta na przymusowe reco, pobrałam przez rok euthyrox (czy jakkolwiek się to zwie) i wyniki są już w normie, ogółem Hashimoto to w sumie i tak jest chorobą stałą do końca życia, ale się bynajmniej tak jakby zatrzymało u mnie postępowanie tej choroby i już nie muszę brać na to hormonów. Tylko też nie wiem jak to z tą wagą, bo tak jak pisałam zmusili mnie do reco i mam teraz 49-50 kg  (ulana świnia ze mnie kurwa). Najmniej miałam 38 i kurwa chętnie bym do tego wróciła, tylko raz, że nie wiem jak będzie z tą tarczycą, a 2 - kurwa pilnują mnie żebym jadła. Także też błagam szczerze, jeśli ktoś ma jakieś tipy jak ukryć fakt odchudzania i ogólnie jak schudnąć, mniej jeść gdy każdy ma mnie na oku to proszę piszcie.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
tanie przeprowadzki warszawa | ogrodnik piaseczno | musisz usiąść i wstać bo inaczej się nie da tak to się właśnie robi a nie inaczej naprawa komputerów ursus furtka jest czerwona | tynki maszynowe warszawa | najlepszy symetryczny bezprzewodowy internet zawoja telefon