Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-03-13 00:51:43

Kijanka
Gąsiennica
Liczba postów: 62
Obecna waga: 56 kg
Wymarzona waga: 54 kg
Wzrost: 172
Dieta: Wege + ryby
GG: 71452856
MacintoshSafari 604.1

Głodówka- z czym to się „je”

Głodówka czyli nieprzyjmowanie pokarmów. Stosowałyście ? Jeśli tak to jak długo i jaki spadek wagi zauważyłyście? Jak z obwodami? Od czego zacząć i jak na Was ona działa? Mam już za sobą trochę głodówek i najdłuższą trwającą  5 dni. Udało mi się wtedy zrzucić ok 2 kg i czułam się bardzo dobrze. W wielu dietach any są fasty, ale przyznam się że ostatnio ciężej jest mi się za to zabrać. Jutro mam w planach zrobić  głodówkę czyli pić jedynie kawę i wodę. Jeden dzień, zawsze coś. Od poniedziałku może się uda jeszcze trochę przegłodzic , bo ostatnio dosyć ciężko zawaliłam z jedzeniem.. Często widzę wpisy, że ludzie potrafią bardzo długo na niej wyrwać.

#2 2025-03-20 13:34:13

dziewanna
Użytkownik
Liczba postów: 15
Obecna waga: 55
Wymarzona waga: 50
Wzrost: 175
Dieta: limit kcal
WindowsChrome 134.0.0.0

Odp: Głodówka- z czym to się „je”

Ja kiedyś stosowałam głodówki ale ostatecznie stwierdzam, że to nie dla mnie. Kończyło się tylko napadami głodu. Wolę kilka razy dziennie zjesc cokolwiek, a metabolizm wtedy też jakoś pracuje

Moje przyjaciółki nie wiedzą, że najbardziej przyjaźnię się z Aną.

#3 2025-03-21 16:43:46

Autumnus
Gąsiennica
Liczba postów: 107
Obecna waga: 48-50 kg
Wymarzona waga: 46.5 kg
Wzrost: 168 cm
Dieta: Wegetariańska - 1700 kcal
GG: 75952848
WindowsFirefox 136.0

Odp: Głodówka- z czym to się „je”

Też mam złe doswiadczenia z głodówkami, jedna 13-dniowa skończyła się zagrożeniem życia. Wcześniej robiłam system 3 dni głodówki 1 dzień 300 kcal i tak przez 6 tygodni i skończyło się reaktywnym głodem i otyłością po roku...

Ostatnio edytowany przez Autumnus (2025-03-21 16:44:18)

I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
przeprowadzki warszawa tanio | zakładanie ogrodów grójec | Telefony tablety serwis smartfonów ursus naprawa z gwarancją , przyjdź napraw swój telefon. | Najlepszy skuteczny serwis Elkon zaprawsza na bezpłatną wycenę naprawy komuterów, laptopów tabletów serwis laptopów ursus najniższe ceny w Warszawie , przyjdź sprawdź na | bezprzewodowy światłowodowy internet skawica telefon serwery