Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Głodówka czyli nieprzyjmowanie pokarmów. Stosowałyście ? Jeśli tak to jak długo i jaki spadek wagi zauważyłyście? Jak z obwodami? Od czego zacząć i jak na Was ona działa? Mam już za sobą trochę głodówek i najdłuższą trwającą 5 dni. Udało mi się wtedy zrzucić ok 2 kg i czułam się bardzo dobrze. W wielu dietach any są fasty, ale przyznam się że ostatnio ciężej jest mi się za to zabrać. Jutro mam w planach zrobić głodówkę czyli pić jedynie kawę i wodę. Jeden dzień, zawsze coś. Od poniedziałku może się uda jeszcze trochę przegłodzic , bo ostatnio dosyć ciężko zawaliłam z jedzeniem.. Często widzę wpisy, że ludzie potrafią bardzo długo na niej wyrwać.
Ja kiedyś stosowałam głodówki ale ostatecznie stwierdzam, że to nie dla mnie. Kończyło się tylko napadami głodu. Wolę kilka razy dziennie zjesc cokolwiek, a metabolizm wtedy też jakoś pracuje
Moje przyjaciółki nie wiedzą, że najbardziej przyjaźnię się z Aną.
Też mam złe doswiadczenia z głodówkami, jedna 13-dniowa skończyła się zagrożeniem życia. Wcześniej robiłam system 3 dni głodówki 1 dzień 300 kcal i tak przez 6 tygodni i skończyło się reaktywnym głodem i otyłością po roku...
Ostatnio edytowany przez Autumnus (2025-03-21 16:44:18)
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Strony: 1