Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czasem ciężko o tabletki na odchudzanie. Zazwyczaj albo są drogie, albo ciężko dostępne a zazwyczaj kończy się tak, że jedynie są rozreklamowane i nie działają tak jak chcemy. Są natomiast naturalne wspomagacze dostępne w kuchni. I teraz pytanie jakie przyprawy polecacie, jakie najlepiej na Was działają i smakują? Do czego je dodajecie?
Ja teraz testuję czarną kawę z dodatkiem startego świeżego imbiru plus cynamon. Z tego co jest napisane w internecie to pomagają spalać tłuszcz zwłaszcza z okolic brzucha.. kawa w smaku bardzo dobra. Dotychczas piłam z mlekiem a taka to niestety kaloryke podbija a ja sporo tej kawy piję.. kawa z imbirem i cynamonem póki co na plus ze względu na walory smakowe. Mam zamiar pić ją codziennie i mierzyć obwody raz w tygodniu. Piszcie w komentarzu co polecacie na dłuższą metę
To co zauważyłam że mi przede wszystkim dodaje energii na spontaniczną aktywność i hamuje apetyt to takie rzeczy jak: imbir, cynamon, pieprz, kurkuma, czosnek. Ogółem te rzeczy niosą też dużo innych korzyści zdrowotnych ale przede wszystkim zauważyłam że mam więcej energii tak na ogół kiedy regularnie po nie sięgam co poamga spalić więcej kalorii bo nie siedzę w bezruchu, tylko wykonuję takie drobne rzeczy typu machanie ręką, nogą. To samo z kofeiną, w jakiejkolwiek postaci, też pomaga zadbać o energię na taką spontaniczną aktywność, co przyspiesza metabolizm.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Strony: 1