Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-01-20 13:22:34

Angelic3doll
Użytkownik
Liczba postów: 9
Obecna waga: 48
Wymarzona waga: 45
Wzrost: 179
Dieta: 500-800 kcal
AndroidChrome 131.0.0.0

Hej! Ożywimy to forum? ????

Dzień dobry! Miło być częścią tego forum. Krótko o mnie: ?
1. Ile masz lat
18

2. Twój wzrost
179cm

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
44 kg,
58 kg,
50 kg

4. Twój cel
45 kg

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Przy mojej najniższej wadze byłam zmuszona poddać się hospitalizacji,kolejne próby musiałam tymczasowo przerywać ze względu
na problemy zdrowotne. Aktualnie dążę do celu wolniej,z większą rozwagą ?

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Od dziecka miałam trudności z jedzeniem odpowiednich ilości jedzenia-byłam dużym niejadkiem. W wieku nastoletnim w strachu przed tym że z wiekiem mój szybki metabolizm minie,zaczęłam się odchudzać.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chciałabym poznać osoby w których mogłabym odnaleźć wsparcie i zrozumienie.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Jestem świadoma tej decyzji,ten styl życia oprócz dawania rezultatów w odchudzaniu pomaga mi odnaleźć w sobie siłę, samozaparcie i determinację na innych płaszczyznach mojej codzienności.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie stosuje i nie zamierzam.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie,utrzymywała bym moją ustaloną wagę. Nie karam się-wyciągam lekcje z błędów. Dekalog uważam za cenną wskazówkę w sposobie myślenia.

Jeśli spodobał ci się ten wpis,pisz śmiało. Chętnie się poznam. Pozdrawiam!

#2 2025-03-29 16:32:37

natpra
Użytkownik
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 605.1.15

Odp: Hej! Ożywimy to forum? ????

hej!
1. 18
2. 164
3. 40, 56, 56
4. 48
5. Wcześniej szło mi bardzo łatwo jednak (niestety) podjęłam się terapii i współpracy w psychodietetykiem i po jakimś czasie przestałam się pilnować ale czuje, że w końcu czas zrzucić zbędne kilogramy ponieważ nie mogę patrzeć na swoje ciało w lustrze.
6. Od 12 roku życia
7. Potrzebuje motywacji.
8. Lubię to uczucie kontroli
9. Zdarza mi się
10. jeszcze daleko mi do momentu wychudznia

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
tanie przeprowadzki warszawa | ogrodnik piaseczno | musisz usiąść i wstać bo inaczej się nie da tak to się właśnie robi a nie inaczej naprawa komputerów ursus furtka jest czerwona | tynki maszynowe warszawa | najlepszy symetryczny bezprzewodowy internet zawoja telefon