Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-01-02 22:11:25

dora
Użytkownik
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 604.1

rady

Hej, jestem tutaj nowa i potrzebuje pomocy. Marzę o tym, aby schudnąć i nie wiem od czego mam zacząć. Mam 164cm i ważę ok.69.8kg. Podzielcie się co o tym
sądzicie i proszę o jakieś rady na dobry początek. ;)

#2 2025-01-12 18:54:18

Kijanka
Gąsiennica
Liczba postów: 41
Obecna waga: 64.2 kg
Wymarzona waga: 56/58 kg
Wzrost: 172
MacintoshSafari 604.1

Odp: rady

Od prawie tygodnia zaraz po przebudzeniu robię 100 pajacyków. Nie jest to dużo, ale zawsze jest to jakaś motywacja i zdrowy nawyk a trwa to u mnie średnio jakieś 2 minutki.
Do tego gdzie tylko się da staram się chodzić na piechotę zamiast dojeżdżać ale oczywiście zależy ile mam czasu i teraz jak jest tak zimno i tyle śniegu to też z lekka utrudnienie.
Do tego wcześniej planuję posiłki i staram się nie podjadać
Podczas oglądania telewizji postanowiłam robić ćwiczenia choćby maszerowanie w miejscu, bo czytałam, że to też ma dobry wpływ. Co prawda to nie to samo co normalny spacer, ale każda alternatywa jest dobra niż brak ruchu. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopisze i pozdrawiam

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
silawyzszasojusz - 4realrp - rpgwes - kennethriddletrans - matocraft