Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. 19yo
2. coś koło 173cm
3. Lw: 41kg Hw: 67kg Cw: 65kg
4. Gw; 52kg Ugw; ???
5. Fasty przeplatane niekontrolowanymi napadami objadania.
6. 2.5yo temu weszłam na długoterminową i rygorystyczna dietę, lecz lecz jeszcze wcześniej miewałam epizody podczas, których nie jadłam tydzień, lecz pod naciskiem rodziny wracałam do "normalnego" żywienia.
7. Przede wszystkim to oczekuję zrozumienia! Od siebie mogę dodać natomiast zarys leczenie osób z ED na NFZ. Brzmi okropnie XDD Mam też wiele rad dla osób początkujących choć z chęciom bym tego odradzała...
8. Ana przynosi mi poczucie samokontroli. Przy niej czuję się pewnie, ponieważ mam jasno określone cele i za wszelką cenę staram się do niego dążyć. Oddałam już jej wiele, wiec nie zamierzam się już wycofywać.
9. neutralny
10. Dwa lata temu osiągając moje lw za wszelką cenę - mimo półrocznej hospitalizacji - starałam się spaść z wagi. Jednakże po wyjściu ze szpitala doznałam tak zwanego "extrime hungry" plus byłam zmuszona odzyskać miesiączkę pod groźbą kolejnego pobytu XDD Aktualnie każdy ma mnie w przysłowiowych czterech literach i nie powiem, brakuje mi atencji i tak dalej. Jednak dzięki temu nikt nie kontroluje mnie w jedzeniu. No może poza świętami XD Co do ana dekalogu to jestem gotowa spełnić te wręcz święte wymagania, gdyż inaczej nie widzę sensu w nazywaniu się motylkiem, choć teraz jestem jedynie marną gąsieniczką LOL
Ostatnio edytowany przez frnevermind (2024-12-28 03:17:40)
Strony: 1