Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak wyżej. Wydaje mi się, że to jest nieaktywne, ponieważ nie ma odpowiedzi pod nowymi rekrutacjami. Jeśli macie jakiś namiar, to bardzo proszę o odpowiedź poniżej lub wiadomość na priv
Ostatnio edytowany przez Demetria (2024-08-03 20:39:26)
Dołączam się do pytania.
Oh Ana, I'll be with you still
You are the angel that I couldn't kill
Cześć wszystkim Ja również się bardzo chętnie dowiem
i ja
Hejka, może po prostu uaktywnimy to forum? Chętnie popiszę z kimś na priv, możemy po prostu pogadać o tym jak nam minął dzień, jakie mamy cele i zmagania itp. Myślę, że to może być fajna motywacja
nie wiem czy damy radę bez dostępu do funkcji admina, ale pogadać można
Ja również szukałam aktywnego forum, ale niestety nie znalazłam. Szukałam parę tygodni i zakładałam konta dosłownie wszędzie i muszę przyznać że to forum mimo wszystko jest najbardziej aktywne.
Wiadomość dodana po 06 min 01 s:
Zauważyłam, że ze zbliżającym się końcem wakacji przybywa nowych użytkowników i forum się rozkręca, więc wrzucajcie posty, odpowiadajcie na wątki już istniejące i forum się rozkręci. Mi się po prostu wydaję, że nowi użytkownicy przez to, że jest tutaj tak cicho nie chcą wrzucać nowych wątków. ( przynajmniej ja tak miałam bo przez bardzo długi czas było tu naprawdę pusto i po kilku wrzuconych wątkach po prostu mi się odechciało siedzieć tutaj samej)
a może ktoś z Was zna grupę na fb lub inne miejsce, gdzie jest aktywniej?