Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć jestem Karolina i przychodzę tutaj aby dostać pomoc w zrzuceniu wagi [dblpt]dol[dblpt]
1. Ile masz lat
♥ Mam 19 lat
2. Twój wzrost
♥ 156
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
♥ 47 ♥ 61 ♥ 60,5
4. Twój cel
♥ 42
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Próbowałam diet, zdrowego odrzyiania oraz głodówek.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
♥ Tak naprawdę to już kilka lat temu zaczęłam wspólnie z nią żyć, ale nie wiedziałam, że to właśnie Ana. Teraz chcę rozpocząć życie wraz z nią na nowo.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
♥ Głównie porady dotyczące ćwiczeń, posiłków. Oraz wsparcia i różnych trików gdy zjem naprzykład zbyt wiele, lub jak wymigać się od rodzinnych obiadów itp. [dblpt])
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
♥ Akurat Ana, ponieważ najbardziej odpowiada mi ten styl diety i tak. Jestem w pełni świadoma swojej decyzji!
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
♥ Każdy ma jakieś swoje sposoby na chudnięcie. Jeżeli ktoś się z tym dobrze czuję i dobrze się komuś żyję z Mia i nie uprzyksza mi mojego życia z Aną to ja też nie mam problemu do tej społeczności
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Trzymamy kciuki.
♥ Jeżeli stałoby to na pograniczu z moją śmiercią to myślę, że już bym zaprzestała odchudzaniu. Zależy jakie to są kary [dblpt])
Strony: 1