Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej motylki! Jestem tutaj nowa i chciałabym się podzielić moim ostatnim odkryciem czyli butelką filtrującą wodę. Nie jest to nic odkrywczego, ale bardzo mi pomaga w utrzymaniu systematycznego nawadniana się. Dziennie staram się wypić 3 litry wody i bardzo dobrze to na mnie działa m.in. hamuje apetyt, poprawiła mi się cera, rzadko miewam bóle głowy i mam uczucie sytości. Ja mam butelkę, która ma pojemność 0,7, ma dwa wkłady w zestawie i kosztowała 29.99. Jest to bardzo przydatna rzecz bo mogę ją zabrać wszędzie i nie zużywa się tak szybko jak zwykła butelka plastikowa. Nawet nie zauważyłam na początku ile tak naprawdę wypijam wody dziennie co mnie pozytywnie zaskoczyło. Zabieram ze sobą butelkę wszędzie, nawet jak wychodzę na papierosa dzięki temu potrafię nawet wypełniać butelkę 5 razy dziennie! Dla mnie ten zakup ma same zalety i jest to duża oszczędność dla mnie bo jak bym miała zamieć to na kupowanie zgrzewek wody to dziennie wypijałabym 2/3 butelki co by wiązało się z częstymi zakupami zgrzewek i po prostu wydawałbym więcej pieniędzy. Mam nadzieję, że będzie to przydatna rada, zwłaszcza dla motylków, które mają problem z nawadnianiem się. Trzymajcie się chudo i powodzenia!
Dzieki za rade Dzis sobie rowniez taka kupilam
Trzymajcie sie chudo!
Cieszę się, że mogłam pomóc. Bardzo wiele to dla mnie znaczy <3
U mnie leci bardzo dobra woda z kranu, więc nie muszę się bawić w filtry i leję prosto z kranu do bidonu. Ale i tak kupuję zgrzewki bo wolę gazowaną.
Strony: 1