Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2024-06-23 18:59:41

p4nika
Użytkownik
Liczba postów: 8
WindowsChrome 126.0.0.0

no hej.

1. Ile masz lat

36

2. Twój wzrost

170

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna

49, 67, 57

4. Twój cel

46

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.

ED mam od gimnazjum, stosowanie się do diet sinusoidalne, bywały okresy po 300 kcal i takie, gdzie przestawałam liczyć po 2500 w górę.
Teraz staram się oscylować pomiędzy 700-1200 + ruch

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?

Potrzebuję z jednej strony bata nad głową, a z drugiej osób, które mnie rozumieją i nie będą oceniać mojego postępowania jako złe. Szukam fundamentu przy rozpoczynaniu życia od nowa.
Zbyt dużo pewnie nie wniosę, jestem trudnym człowiekiem, z góry za to przepraszam.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?

Wszystko albo nic. Fit życie i te wszystkie mentorskie gówno porady by Ann czy inne Chodakowskie to odklejka życiowa na instagrama a nie prawdziwe życie.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?

Sorry ale haftowanie to nie moja bajka. [sred])

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?

Nie wiem, nigdy tam nie dotarłam, jak dotrę to się dowiem [sred])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
4realrp - rpgwes - nasportowo - kennethriddletrans - skinycsgo