Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2024-06-01 18:54:29

Ana 35
Użytkownik
Liczba postów: 1
AndroidChrome 125.0.0.0

Po 30 stce ;)

Hej ?Odkąd siegam pamięcią jestem z Ana, ale przez niby dobre rady przytyłam, teraz nie mogę patrzeć na siebie w lustrze ;(jest tu ktoś po 30 ??
1. Ile masz lat po 30 ..
2. Twój wzrost 161
3. Twoja waga: najniższa 48, najwyższa65  obecna 62
4. Twój cel 50
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? Wzloty i upadki ,kiedyś udało mi się schudnąć do 48 ,później zaczęły się wizyty u psychiatry ,ważenie, straszenie i niewiem czemu ich posłuchałam, najpierw mamy później partnera teraz tego żałuję
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Razem jesteśmy już jakieś ponad 20 lat, Zaczęło się od chęci zgubienie kilku kilogramów jednak to mi nigdy nie wystarczało chciałam być zawsze najlepsza, spodobało mi się moje odbicie w lustrze kiedy ważyłam ponad 40 kg
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Oczekuję wsparcia i motywacji ,potrzebuje porządnego kopa qby iść do przodu ,wzajemnego zrozumienia zwłaszcza od kobiet po 30
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Cz jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Oczywiście że jestem świadoma,czekałam na to wiele lat wtedy kiedy byłam najbliżej niej byłam niepełnoletnia teraz już nikt nie będzie mi mówił co mam robić, być z Ana to mój cel i marzenie

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
kennethriddletrans - nasportowo - silawyzszasojusz - pachonskiego - saluto