Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2024-05-23 17:13:28

lily
Użytkownik
Liczba postów: 6
Obecna waga: 125
Wymarzona waga: 41
Wzrost: 187
Dieta: keto
WindowsChrome 125.0.0.0

hejka

1. mam 18 lat (jestem 06)
2. 187cm
3. moja najwyzsza waga to 147kg, aktualna to 125kg a docelowa to 41kg. wiem ze moja aktualna waga to BARDZO duzo ale jestem jeszcze gasieniczka lecz sie bardzo staram
4. aby bylo mi widac obojczyki i miec thigh gap
5. na powaznie odchudzam sie od 1,5 roku i na ogol bardzo duzo cwiczylam i robilam po 8 tys krokow. od ostatnich czasow postanowilam jesc bardziej restrykcyjnie i wiecej cwiczyc. biegam, cwicze pilates, cardio, yoge i bardzo duzo chodze.
6. zaczelo sie jak bylam w 6 klasie. zawsze bylam wieksza i wyzsza od moich rowiesnikow przez co bylam obiektem drwin z ich strony. zaczelo sie od cardio i jedzenia zdrowo. po jakims czasie jadlam raz na 2 dni i potem mialam przerwy ale co jakis czas wracalam do any. teraz biore to w 100% na powaznie i jestem gotowa poswiecic wszystko aby byc chuda.
7. od forum oczekuje tego, ze ktos mnie zrozumie i zmotywuje. ja planuje dac to samo z siebie
8.poniewaz zwykle odchudzanie nic nie dalo. nie chodzi mi o zwykle zrzucenie kilku kilogramow, a bycie idealna. chuda do smierci.
9. mysle ze kazdy ma prawo robic ze soba co chce, nie wazne czy to ana mia czy kompulsywne objadanie sie. mnie do mii i kompulsywnego objadania sie daleko, i personalnie bym nie mogla tego robic. ale jesli ktos chce to jest mi to obojetne
10. bede sie odchudzac az umre, a co do dekalogu to niektorych podpunktow sie przestrzegam a niektorych nie, poniewaz sa dla mnie zbyt "harsh" jak na poczatek. mam plan z coraz wieksza utrata wagi bardziej przestrzegac dekalog
trzymam za was wszystkich kciuki, lilia

>3

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
saluto - 4realrp - skinycsgo - pachonskiego - playyourstoriess