Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2024-05-12 15:04:27

TlustaPalemka
Użytkownik
Liczba postów: 2
MacintoshSafari 604.1

Powrot

1. Ile masz lat
30
2. Twój wzrost
166
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
43,83, 76
4. Twój cel
45
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Motylem byłam ale utyłam
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem
15 lat temu, chciałam być tak chuda że aż zniknąć, cel jak widać nieosiągnięty:)
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Poczucia przynależności, wsparcia i motywacji
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Bo to nie tylko odchudzanie, styl życia prowadzący do perfekcji pod każdym kątem, a ja jestem zero jedynkowa,. Wszystko albo nic.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia
Rozumiem, przerabiałam,każdy ma prawo wybierać swoją droge
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie wiem, a wiedziałabym o tym? Byłam nisko,ale raczej komentarze ludzi mnie motywowały niż straszyły. Karanie się ćwiczeniami to stała metoda, mój trener personalny też ja stosował, jeśli chodzi o cięcie się i takie rzeczy to nie, wyrosłam już z tego, tak myślę

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
4realrp - rpgwes - skinycsgo - saluto - matocraft