Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hejka, jestem Ania
1. Ile masz lat
Jestem chwile po 18
2. Twój wzrost
Mam 157cm
3. Twoja waga:
najniższa 42,4 kg,
najwyższa 63,3 kg,
obecna 45,4 kg
4. Twój cel
Chciałabym zejść do 35 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Głodówki i ćwiczenia,
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczęło się to 4 lata temu, gdy koledzy i koleżanki wytykali mi że mam odstający brzuch i grube uda, wtedy chciałam schudnąć i jedyne co mi przyszło wtedy do głowy to że przez jedzenie się tyje (logiczne) i muszę jeść mniej, no i trwa to po dziś dzień
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Szukam miejsca gdzie będę mogła być szczera i znaleźć wsparcie w tym co robię, też chciałabym dawać innym to wsparcie jeżeli będą tego potrzebować
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Samokontrola jest czymś co daje mi satysfakcję i poczucie szczęścia. Jestem w pełni świadoma tego co robię.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Z tego co pamiętam są to osoby z bulimią, szczerze? Nie wiem, to ich decyzja co robią, tak samo moją decyzją jest co robię.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Myślę że tak, bo nigdy nie jest się za chudym ale starałabym się jednak nie przekraczać takiej granicy że zaczynam być między życiem a śmiercią. Jeśli chodzi o karanie się, to ja zamiast tego poprostu spalam to co nadprogramowo zjadłam, ogólnie podejście mam dobre i raczej przestrzegam go.
Strony: 1