Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2024-04-07 02:39:44

Stanley
Użytkownik
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 604.1

Rekrutacja Stanley

Cześć wszystkim!! [sred])
1. Ile masz lat
25
2. Twój wzrost
168cm
3. Twoja waga: najniższa 38, najwyższa 60  obecna 60
4. Twój cel 45
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Byłam już chyba na każdej możliwej diecie.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Moje życie z Aną zaczęło się 10 lat temu, żyłyśmy ze sobą w zgodzie przez 6 lat. Później miałyśmy przerwę, natomiast brakuje mi tego. Brakuje mi kontroli, uczucia pustki, planowania, precyzji działania oraz ciała które miałam. Stęskniłam się, chcę wznowić tę znajomość.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Potrzebuję wsparcia oraz zrozumienia, odwdzięczę się tym samym. Całe moje doświadczenie jest do waszej dyspozycji.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ana to nie tylko odchudzanie ale styl życia. Jestem w pełni świadoma decyzji. Nie chce zgubić kilku kilogramów, wg wszystkich wyglądam dobrze, mam „odpowiedn” poziom tkanki tłuszczowej, wymiary, wagę itp. To nie jest to czego ja chcę. Dla mnie nie jest idealnie. Myślałam o powrocie już od dłuższego czasu, i powoli będę realizować swój cel. Inaczej nie byłoby mnie tutaj.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie krytykuję, proMia ma swoją ścieżkę, my mamy swoją. Czy bym przeszła na ich stronę ? Nieee, problemy z zębami rak  przełyku czy jamy ustnej to nie jest moja pasja.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Raz juz bylam, odchudzałam sie dalej. Myślę że to się nie zmieniło. Rodzina pokrzyżowała mi wtedy trochę plany.
Dekalog mam w małym paluszku [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
silawyzszasojusz - kennethriddletrans - pachonskiego - saluto - rpgwes