Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2023-10-10 09:14:10

Liwia
Gąsiennica
Liczba postów: 86
Obecna waga: 27-28
Wymarzona waga: ?
Wzrost: 150
Dieta: 400 kcal (czasem ponad 1500)
AndroidChrome 117.0.0.0

Kupowanie ubrań

Gdzie kupujecie małe ubrania? XS to już dla mnie za duży rozmiar. Nie mogę dosłownie nigdzie znaleźć spodni, które ze mnie nie spadają. Szukałam nawet w sklepach dla dzieci, ale mimo niskiego wzrostu te na 152 cm są za szerokie w nogawkach, a zbliża się zima i potrzebuję czegoś cieplejszego niż leginsy, które nawet się na mnie nie rozciągają.

#2 2023-10-20 19:08:37

Eriko
Użytkownik
Liczba postów: 4
Obecna waga: 46,2
Wymarzona waga: 45
Wzrost: 160
MacintoshSafari 605.1.15

Odp: Kupowanie ubrań

Szczerze? Mi się zdarza kupować na działach dziecięcych:P przy moich 160cm wzrostu zawsze są dla mnie rozmiary.
W normalnych sklepach XS z reguły jest na mnie dobre, za to strasznie rzadko dostępne. A jak zaczynają się wyprzedaże to w ogóle można zapomnieć o małych rozmiarach.
Stacjonarnie dawno nie udało mi się upolować czegoś co by na mnie nie wisiało, zostaje internet. No i sklepy azjatyckie, bo tam niższy wzrost jest standardem.

#3 2023-10-25 00:21:59

Liwia
Gąsiennica
Liczba postów: 86
Obecna waga: 27-28
Wymarzona waga: ?
Wzrost: 150
Dieta: 400 kcal (czasem ponad 1500)
AndroidChrome 118.0.0.0

Odp: Kupowanie ubrań

Dziękuję za odpowiedź. Azjatyckie ubrania mogą pomóc mi jakoś pomóc. Mam kilka z tych stron. Niestety trzeba na nie dość długo czekać, ale czego się nie zrobi dla chudości. Ty jesteś jeszcze na poziomie XS. Mi z moim wzrostem pozostaje XXS, a tego brakuje w polskich sklepach.

Wiadomość dodana po 09 min 39 s:
Jeśli możesz to napisz na priv, jak sobie radzisz.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
nasportowo - saluto - pachonskiego - silawyzszasojusz - skinycsgo