Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Gdzie kupujecie małe ubrania? XS to już dla mnie za duży rozmiar. Nie mogę dosłownie nigdzie znaleźć spodni, które ze mnie nie spadają. Szukałam nawet w sklepach dla dzieci, ale mimo niskiego wzrostu te na 152 cm są za szerokie w nogawkach, a zbliża się zima i potrzebuję czegoś cieplejszego niż leginsy, które nawet się na mnie nie rozciągają.
Szczerze? Mi się zdarza kupować na działach dziecięcych:P przy moich 160cm wzrostu zawsze są dla mnie rozmiary.
W normalnych sklepach XS z reguły jest na mnie dobre, za to strasznie rzadko dostępne. A jak zaczynają się wyprzedaże to w ogóle można zapomnieć o małych rozmiarach.
Stacjonarnie dawno nie udało mi się upolować czegoś co by na mnie nie wisiało, zostaje internet. No i sklepy azjatyckie, bo tam niższy wzrost jest standardem.
Dziękuję za odpowiedź. Azjatyckie ubrania mogą pomóc mi jakoś pomóc. Mam kilka z tych stron. Niestety trzeba na nie dość długo czekać, ale czego się nie zrobi dla chudości. Ty jesteś jeszcze na poziomie XS. Mi z moim wzrostem pozostaje XXS, a tego brakuje w polskich sklepach.
Wiadomość dodana po 09 min 39 s:
Jeśli możesz to napisz na priv, jak sobie radzisz.
Strony: 1