Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dobry wieczór motylki,
Jestem osobą nie otyłą, a potrzebuję jakieś tabletki na wstrzymanie apetytu i szybkie spalanie tłuszczu. Mam dosyć przeczyszczania się, zaczęłam dzisiaj pracę, więc nawet lepiej aby nie doszło do wstydliwej sytuacji. Jakie tabletki polecacie na odchudzanie, które działają, są silne i można kupić przez internet? Cena jest nie ważna, ważna jest intensywność działania.
Dobry wieczór motylki,
Jestem osobą nie otyłą, a potrzebuję jakieś tabletki na wstrzymanie apetytu i szybkie spalanie tłuszczu. Mam dosyć przeczyszczania się, zaczęłam dzisiaj pracę, więc nawet lepiej aby nie doszło do wstydliwej sytuacji. Jakie tabletki polecacie na odchudzanie, które działają, są silne i można kupić przez internet? Cena jest nie ważna, ważna jest intensywność działania.
Cześć. Ja byłam bardzo usatysfakcjonowana z t5 - spalacz tłuszczu. Takie tabletki są tylko i wyłącznie dodatkiem, do dalszej samodzielnej pracy.
Dobry wieczór motylki,
Wszystkie takie suplementy są niebezpieczne - także lepiej nie brać dłużej niż miesiąc i tak jak mówi sushine - tabletki nie zrobią całej roboty - ważna jest praca samodzielna - przede wszystkim nie używaj niczego co ma w składzie Garcinia Cambogia - to jest trucizna
Uważaj na siebie
Ostatnio edytowany przez Autumnus (2023-07-25 09:03:02)
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Od tygodnia testuję wspomniane wyżej T5 i powiem, że
jestem zadowolona.Rzeczywiście hamuje apetyt i daje trochę energii, poza tym po suplemencie czuć ciepło rozchodzące się w środku. Testowałam też johimbinę HCl 2,5 i 5 mg, ale efektów u mnie nie zauważyłam.
Wiadomość dodana po 03 min 54 s:
Suplementów typu Johimbina, T5 czy leków z pseudoefedryną (np. popularnego Sufafedu) nie wolno brać osobom z fizjologicznie wysokim ciśnieniem.
Suplementów typu Johimbina, T5 czy leków z pseudoefedryną (np. popularnego Sufafedu) nie wolno brać osobom z fizjologicznie wysokim ciśnieniem.
Zacznijmy od tego że pseudoefedryna nie hamuje apetytu - efedryna tak ale pseudoefedryna nie - mają inny profil działania i pseudoefedryna działa jedynie jako placebo aczkolwiek jest niebezpieczna pod kątem wywoływania psychoz
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
czy tabletki przeczyszczajace pomoga?
katsy, zależy co chcesz osiągnąć. Tabletki przeczyszczające pomogą pozbyć się resztek zalegających w jelitach. Jeżeli jest tego dużo, wówczas waga pójdzie trochę w dół. Ale to tylko treść pokarmowa.
Kochana, ozempic! I mogę Ci go załatwić <3
Dobry wieczór motylki,
Kochana, ozempic! I mogę Ci go załatwić <3
Hej kochana, już jakiś czas rozkminiam nad ozempic ale nie wiem jak mogłabym go załatwić jakieś wskazówki? jestem w kropce bo stoję w miejscu
hejj, wlasnie ma ktos jakies namiary gdzie kupic w miare dobrej cenie ??
hejj, wlasnie ma ktos jakies namiary gdzie kupic w miare dobrej cenie ??
podpinam się
Strony: 1