Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2023-05-15 20:40:58

Gorgon
Użytkownik
Liczba postów: 7
Obecna waga: 56
Wymarzona waga: 45-50
Wzrost: 172
AndroidChrome 105.0.0.0

Czas wkońcu się przywitać ❤

1. wiek
18lat

2. Twój wzrost
172

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
50/62/58

4. Twój cel
45-50

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Od czasu do czasu bieganie, ćwiczenia domowe, niestety przez inną chorobę mam problem z motywacją i chęcią. Do ćwiczeń dochodzą głodówki, ale nie wiele to daje, gdy przez stres się objadam a potem nienawidzę za to co zrobiłam.

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Nie wiem czy jestem w stanie stwierdzić że Ana jest ze mną długo, schylam się w kierunku że nie. Psychicznie męczące myśli odwiedzają mnie od około pięciu miesięcy, razem z nimi pojawiają się działania, niestety nieefektywne przez moje skłonności do objadania problemów w kryzysowych sytuacjach będących ze mną praktycznie na codzień od 5 lat. Moja waga zaczęła obrzydzać mnie wręcz, gdy zaczęła przekraczać moją normę 50-52 kg. Zresztą po ciężkich przeżyciach, w końcu znalazłam kogoś kto okazuje mi wsparcie, oraz miłość, jednak zdaję sobię sprawę że jeśli przytyję on poczuje do mnie odrazę, a tego nie jestem w stanie przeżyć po otrzymaniu tak dużej dawki czułości od niego po okresie siedmiu miesięcy, po prostu wiem że jeśli mnie zostawi moje życie nie będzie miało już sensu, bo nigdy nie będe już w związku tak oddanemu obydwum osobą.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chciałabym wnieść wsparcie dla takich ludzi jak ja i chciałabym otrzymać je od innych skarbów tutaj, wierzę że napewno mi pomożecie, a ja będę w stanie pomóc wam❤

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Nie mam pieniędzy na normalne odchudzanie, ani tym bardziej siły. Bardzo dobrze wiem z jakimi konsekwencjami psychicznymi i zdrowotnymi wiąże się ta ścieżka, lecz cel dla którego to robię jest ponad to wszytko.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Jeśli ktoś postanowi wybrać tą opcję, nie będę mieć żadnych złych odczuć co do tego, lecz sama bym tak nie zrobiła.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Moją wymażoną wagą jest próg który nie jest nawet blisko wychudzenia, więc całe szczęście nie muszę mierzyć się z tym dylematem, jednak na tą chwilę myślę że nie, nie odchudzałabym się dalej, ponieważ chcę poczuć się atrakcyjną dla siebie i dla swojego miłego, a nie umocnić swoje problemy zdrowotne w takim potężnym stopniu. Samookaleczanie już dawno przerobiłam, nie zamierzam stosować takich praktyk.

#2 2023-06-13 16:59:46

Moniko02
Użytkownik
Liczba postów: 9
WindowsOpera 98.0.0.0

Odp: Czas wkońcu się przywitać ❤

@Gorgon - witaj na forum [dblpt]) Mam nadzieje, że odnajdziesz wsparcie i pomoc na tymże forum.
Postaraj się poszukać, czegoś co Ciebie odstresowuje - to pomoże Ci uniknąć sytuacji stresowych, gdy masz obżarstwo.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
saluto - matocraft - pachonskiego - 4realrp - silawyzszasojusz