Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
18 w tym roku
2. Twój wzrost
167
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
55, 75, 65
4. Twój cel
50
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Liczenie kalorii, wymioty, głodówki, ćwiczenia
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
bylam mala dziewczynka z lekka nadwaga w szkole podstawowej i poznalam dziewczyne, ktora majac 38 kilo (co wtedy bylo normalne) non stop mowila ze jest gruba. oczywiscie ja majac wiecej od niej (nie pamietam ile) zaczelam przygode z zaburzeniami. teraz na kazdym kroku natrafiam na osobe ktora mowi ze jest za gruba albo sie smieje ze ma ane bo nie jadla sniadania i jest to dla mnie szczerze ciezkie. mialam bulimie, binge eating i ane. ana z tych wszystkich byla najlepsza. z ana jestem juz chyba od 11 roku zycia wiec juz mamy 7 lat razem.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
przyszlam tu z nadzieja na duzo motywacji, bo wraca mi binge eating i nie moge zniesc patrzenia sie na siebie w takim stanie zawsze cos. chce wrocic do any, miec 50 kilo albo mniej i byc zadowolona ze swojego osiagniecia. nie mam duzo do zaoferowania w zamian poza doswiadczeniami jakie przezylam z zaburzeniami, wiec postaram sie pomoc jak moge
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
chyba nie potrafie tego opisac, przykro mi. ana jest ze mna prawie polowe zycia, wiec nie wyobrazam sobie inaczej zyc. jestem w pelni tego swiadoma i chcac nie chcac nie bede klamac, chce tylko sie w tym zanurzuc tak, aby nie myslec o tym co teraz i chce zeby stalo sie to na nowo moim stylem zycia
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
jest to dziwny temat dla mnie, poniewaz z jednej strony nie chcialabym zeby ktos z moich bliskich wpadl w to, ale ja probowalam wszystkiego i jesli chodzi o moja osobe to jestem za (jesli chodzi o mnie)
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
tak, odchudzalabym sie dalej. moim zdaniem akurat ja nigdy nie bede tak wygladala jak chce. dekalog on top /\
wiem ze nie jestem najlepsza przyjaciolka any, ale dolaczam tu z nadzieja ze zmieni sie to i wreszcie osiagne swoj cel
Witaj
Niepokoi mnie trochę odpowiedź na ostatnie pytanie. Odchudzałabyś się dalej jakbyś mdlała z głodu i nie miała na nic siły? Twój cel jest moim zdaniem odpowiedni. Chodzi o chudość, a nie doprowadzenie siebie do skrajnego wyczerpania.
Z tej strony kolejna ofiara binge ed i ex-pro-mia - znam ten ból. Witaj
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
witaj na forum
Jak się dzisiaj czujesz?
Bardzo długo znasz się z Aną, choć podobnie do mnie, ale u mnie były przerwy większe u mniejsze.
Strony: 1