Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mam 18 lat zależy mi na szybkiej utracie wagi. Ćwiczę codziennie i praktycznie nic nie jem ale to mało pomaga. Mam obcenie 60kg moja waga docelowa to 50kg albo i mniej. Jeszcze rok temu ważyłam 53kg bardzo bym chciała chociaż szybko wrócić do tej wagi co mam zrobić? Jestem tu nowa
kochanie, poczytaj o ujemnych kaloriach. dużo ziołowych herbat, zero słodyczy i słonych przekąsek, 2,5L wody dziennie, ćwicz minimum 4x w tygodniu, jedz 5 malutkich posiłków dziennie - najlepiej coś, co szybko znika z organizmu. dodaj witaminy i minerały w tabletkach. będzie dobrze.
stripped to the four in the morning, lies and lullabies,
stripped without clothes, without dirt, withous baggage, without consciousness
and you are weightless.
Moim zdaniem przede wszystkim przestań całkowicie się głodzić. To może prowadź do ataków głodu, a tego raczej nie chcesz. Czasem też szybko nie znaczy dobrze. Ile się już odchudzasz? Może chwilowo masz zastój wagi albo Twój organizm broni się przed nagłą głodówką. Jeśli jesteś na początku drogi z odchudzaniem to 10 kg myślę, że możesz zrzucić w 2 miesiące.
WItaj @Karolinka123 radziłabym ograniczyć "fast day" to na dłuższą metę powoduje, że potem są sytuacje, które wiążą się z napadami obżarstwa, bo organizm jest wyniszczony i to potrzeba do normalnego funkcjonowania organizmu. Nie każdy z nas ma szybszą przemianę materii warto o tym pamiętać. Zastanow się, nad dobrem właściwej diety
Strony: 1