Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
hej motylki,
chciałbym otworzyć nowy wątek gdzie będziecie mogły pisać swoje safe foods. to moje:
gumy, woda, arbuz, ogórek, jabłko, herbata(nie słodzę), marchewka i może odrobine wafle ryżowe. to tyle, trzymajcie się chudo<33
nothing tastes as good as skinny feels
Moje to: kawa, mięta i płatki owsiane na wodzie. Nie wiele tego, ale czuję, że brakuję mi białka. Czasem popełniam błędy. Sport temu nie sprzyja. Idę na basen na czczo, a potem zjem coś takiego jak np. baton proteinowy. Wracam do domu rowerem i jest jeszcze gorzej. Sidła pro any mnie atakują.
Moje to herbata (mięta, pokrzywa, czarna, owocowa), jabłko, marchewka, wafle ryżowe, jogurt naturalny, kakao, kawa ( którą niestety muszę ograniczać, bo źle się po niej czuję- piłam jej dotychczas zbyt dużo).
Jabłka, mleko migdałowe, skyr, i ostatnio batony proteinowe. No i kawa - to takie główne.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Moje to woda, kawa, banany, jogurt naturalny i granola (oczywiście jak najlżejsza)
moje to jajka kiśiel galaretki gumy napoje zero skyr
Moje ostatnio to chrupki kukurydziane i jajka. Czasem same białka z jajek. Oczywiście nadal też kawa.
Moje: kawa, kakao, jajka, jabłka, cytrusy, skyr 0, mleko sojowe bez cukru, pierś z indyka, tofu i warzywa.
Moje: Szpinak, napoje zero, ogórki, pomidory, makaron shirataki 0 kcal, czarna kawa, sałata, brokuły, kapusta, gumy do żucia, mleko migdałowe bez cukru, marchwewki
Jabłka, mleko migdałowe, skyr, i ostatnio batony proteinowe. No i kawa - to takie główne.
Muszę zaktualizować tę listę, bo trochę safe foodów udało mi się znaleźć!
Napoje:
woda, czarna kawa bez cukru, herbata zielona liściasta, Monster bez cukru, Diet Coke, Nutridrink, shake proteinowy z Lidla.
Owoce, warzywa itp:
pieczarki, grzyby leśne, sałata lodowa, rukola, ogórek, pomidory, brokuł, papryka słodka, szparagi, kalafior, kapusta czerwona, kapusta pekińska, brukselka, szpinak, seler naciowy, kalarepa, rzodkiewka, dynia, marchew, burak, cebula, seler korzeniowy, pietruszka korzeniowa, por, kukurydza, groszek, bób, fasolka szparagowa, fasola biała, fasola czerwona, kapusta kiszona, ogórki kiszone, oliwki zielone, pędy bambusa, imbir marynowany, jabłko, brzoskwinia, winogrona, kiwi, morela, ananas z puszki, mus owocowy, suszona żurawina, suszone daktyle, suszone jabłko.
Nasiona itp.:
siemię lniane, pestki dyni, migdały, nerkowce, orzechy brazylijskie, orzechy włoskie, orzechy laskowe
Żródła białka:
grysik proteinowy, pudding proteinowy, jogurt sojowy, skyr naturalny, serek wejski, jogurt naturalny, makaron z groszku, makaron z czerwonej soczewicy, kotlet burgerowy wegański Dobra Kaloria, sznycel wegański Vemondo, fasolka Heinz wegetariańska, tofu, jajka z wolnego wybiegu, batony proteinowe GoOn, batony proteinowe Bakalland, batony proteinowe Dobra Kaloria.
Śmieciowe jedzenie:
batoniki N!ck's, mini batoniki z nerkowców z Lidla, lody niskokaloryczne, ciastka FitKing delicious, krakersy solone, herbatniki, wafle ryżowe, wafle kukurydziane, pieczywo chrupkie Wasa, chleb pita.
Różności:
masło orzechowe, olej rzepakowy, serek kremowy, mleko migdałowe, mleko sojowe, erytrytol, guma do żucia bez cukru, koperek, pietruszka naciowa, sól, pieprz, papryka słodka w proszku, czosnek granulowany, kurkuma, majeranek, rozmaryn, cynamon.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Strony: 1