Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy żyganie pomaga?ile i kiedy???
Roksana
Trudno mi powiedzieć, bo jakoś z żyganiem nigdy nie było mi po drodze... Nawet jak miałam napad obżarstwa i pragnęłam pozbyć się tego tego jedzenia, które pochłonęłam to nie potrafiłam się przemóc i wymusić wymioty. Ja wolałam sięgnąć po tabletki przeczyszczające, ale też nie polecam tego sposobu, bo bolały mnie po nich jelita i po jakimś czasie trzeba zwiększać dawkę, bo organizm się przyzwyczaja, a wiadomo że to droga do nikąd.
Od rzygania się tyje - prawie zawsze. Bo nie pozbędziesz się wszystkiego co zjadłaś a niepotrzebnie spowolnisz sobie metabolizm. Poza tym rozwala się przełyk i wypadną ci zęby a to gra nie warta świeczki.
Ostatnio edytowany przez Autumnus (2023-04-02 06:03:39)
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Nie jestem za rzyganiem specjalnie. Ja wymiotowałam z powodu zatrucia pokarmowego i nic mi to nie dało poza bólem gardła. Wymuszanie specjalnie wymiotów jest dla mnie trochę nielogiczne.
Wiecie ja kilka razy prubowalam palcem i potem palec juz nic nie dawał i zaczełam szczoteczką do zębów.wszyztko raczej wylatywalo.jednak miałam bardzo nieprzyjemny objaw.mianowicie cała drgałam i byłam wyczerpana.w ustach kwas.niewiem czy gra warta jest świećzki
Strony: 1