Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej motylki<3 macie tu miejsce by się czymś pochwalić/pożalić lub po prostu napisać co u was słychać i jak się czujecie
Mi ostatnio idzie całkiem nieźle - trzymam się diety (która swoją drogą nie jest jakaś bardzo restrykcyjna, bo poniżej 700 kcal) a nawet nie wypełniam połowy mojej dozwolonej ilości kalorii lub robię puste dni. Do tego dam o aktywność i picie dużych ilości wody, chociaż z wodą nie miałam raczej nigdy problemów
A jak chodzi tak ogólne o samopoczucie to w sumie jest teraz coraz lepiej, mega się cieszę na wiosnę + kończy mi się już cięższy okres w szkole, więc będę mieć więcej czasu dla siebie
No i to w sumie tyle, dbajcie o siebie i trzymajcie się chudo<33
nothing tastes as good as skinny feels
Hej!
Mi ostatnio waga stoi w miejscu, ale wymiary spadły lekko. Trudno mi jeść aż 800 kcal, więc zwykle kończy się na 300. Chwilę mi się udawało i chyba to obudziło mój metabolizm. Jestem już dość blisko celu. Boję się nie zahamować na czas, więc może dobrze, że wszystko dzieję się powoli.
Tak mi nie podoba się sytuacja ze waga stoi a objętość spada...czy to normalne?jednak waga napewno kłamie tylko centymetr muwi prawde
Czekoladka
bardzo się dziś staram ale nie do końca..na obiad zjadłam japko...to mój posilek pierwszy. ...ale to raczej sukces ..... dzisiaj porażka to wypiłam pół kubka pomarańczowego soku no i przyjaciółka dala mi dwa kawałki ptasiego mleczka a ja oczywiście zjadłam je jak tłusta swinia.potem wciskała we mnie pączka i banana .odmówiłam.nie mam zamiaru zranić any.ogólnie mam dobry chumor bo słucham muzyki W nagrodę od any
Ostatnio edytowany przez Roksana Chrustek (2023-05-18 15:48:40)
Czekoladka
Strony: 1