Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat 28
2. Twój wzrost 160
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna 45, 60, 56
4. Twój cel 48
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? W klasie maturalnej zaczęłam intensywnie się odchudzać, aby ukarać siebie za niepowodzenia i wreszcie przejąć kontrolę nad swoim ciałem i życiem. Później niestety wróciłam do starych, złych nawyków. Chciałabym znowu odzyskać tą kontrolę i schudnąć.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem. Życie z Aną zaczęło się w 3 klasie LO i trwało 2 lata. Żałuję, że próbowałam o niej zapomnieć, bo wiem że tylko ona jest w stanie mi pomóc i tylko kontrola i dążenie do perfekcji da mi szczęście.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? Ana to coś więcej niż odchudzanie, ana to dążenie do perfekcji w każdej sferze życia, zacznijmy od ciała a później wszystko się ułoży. Zdrowe odchudzanie nie jest dla mnie, nie potrafię się go trzymać na dłuższą metę.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia? Nie potępiam ale to zdecydowanie nie dla mnie.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)? Nie chciałabym się wykończyć, jeśli dojdę do granicy, chciałabym pracować nad utrzymaniem wagi.
Masz według mnie dobre podejście. Ciekawi mnie tylko brak odpowiedzi na 7 pytanie.
Hej Liwia, miło mi Ciebie poznać:) Brak odpowiedzi na 7 pytanie wynika z przeoczenia ? Ale już dodaję:
7.Czego oczekujesz od forum i co chciałabyś na nie wnieść? Od forum oczekuje przede wszystkim wsparcia i zrozumienia i obiecuję odwdzięczyć się tym samym ♥️ Razem raźniej jest dążyć do celu, tym bardziej, jeśli kroczymy podobną drogą.
Dziękuję za odpowiedź ? Każdemu to jest potrzebne, a niestety mało realne w codziennym życiu.
Cześć w niedzielę Postanowiłam od dzisiaj do piątku jeść jeden posiłek dziennie - tylko obiad. Potrzebuję poczuć, że chudnę, a ostatnio trudno mi się kontrolować jeśli chodzi o jedzenie. Jadę na Święta do domu rodzinnego i nie chciałabym słyszeć komentarzy, że jestem grubsza. Trzymajcie kciuki, żebym wytrzymała w postanowieniu i dajcie znać, co u Was. Buziaki
Trzymamy kciuki oczywiście!
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Ja również trzymam kciuki, żeby się udało I mimo dziety życzę udanych świąt.
Strony: 1