Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2023-03-21 05:58:28

Roksana
Gąsiennica
Liczba postów: 24
AndroidChrome 83.0.4103.106

Rekrutacja

1. Ile masz lat-mam lat 31
2. Twój wzrost-mój wzrost to 176cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna moja waga .-obecna moja waga 116kg,najwyższa 125kg ,najniższa moja waga 59kg
4. Twój cel-cel mój to 55kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?-mam tasiemca
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem -właściwie kocham ane a życie z nią chce dopiero rozpocząć tylko niewiem jak.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? -oczekuje od forum że wprowadzą mnie do życia z aną i jej świata .
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?.-bo chce być perfekcyjna by inni brali ze mnie przykład
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?-nieeeee to juże nie mój świat
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?-mam tasiemca i go nie wyjme nawet gdy będę mieć 40kg bo mi będzie się zdawało ze jestem dalej gruba.do tego dołożyć dietę pro-any i trochę spacerów i waga leci.co do karania niewiem jak to robić

Roksana

#2 2023-03-21 16:32:29

Liwia
Gąsiennica
Liczba postów: 86
Obecna waga: 27-28
Wymarzona waga: ?
Wzrost: 150
Dieta: 400 kcal (czasem ponad 1500)
AndroidChrome 110.0.0.0

Odp: Rekrutacja

Zastanawia mnie jedno. Skoro masz tasiemca, to nie łatwiej byłoby iść do lekarza i najpierw się go pozbyć? To ułatwiłoby sprawę z odchudzaniem, bo nie miałabyś takiego apetytu. Tak mi się przynajmniej wydaję.

#3 2023-03-22 19:01:49

Autumnus
Gąsiennica
Liczba postów: 83
Obecna waga: 49-51
Wymarzona waga: 46.5
Wzrost: 168
Dieta: Wegetariańska - 1700 kcal
WindowsFirefox 111.0

Ja tu widzę nieścisłość - skoro chcesz być dla innych przykładem to dlaczego chcesz schudnąć do wagi która jest dla twojego wzrostu biologicznie możliwa wyłącznie post-mortem?

I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.

#4 2023-03-24 18:21:54

Roksana
Gąsiennica
Liczba postów: 24
AndroidChrome 83.0.4103.106

Rzeczywiscie tasiemiec sprawia ze chce jesc wiecej ale dzieki temu rosnie pozera mój tłuszcz jeżeli nie dostarcze mu produktów.taka metoda odchudzania jest ostatnio bardzo popularna.w internecie sprzedają kapsułkibz tasiemcem.wiele dziewczyn je łyka.u mnie naturalnie weszła zaraza.chce byc przykładem dla innych by osiągali swą wage nawet jeżeli dojdzie do drastycznych sposobów

Roksana

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
playyourstoriess - matocraft - nasportowo - 4realrp - rpgwes