Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Moje drogie chcialabym wam pokazac kilka fajnych stron ktore moga pomoc w odchudzaniu.
1. www.ilewazy.pl stronka poswiecona produktom i ich optycznym objetosciom. Nie zawsze mamy pod reka wage. Czasem wrecz nie mozemy czegos zwazyc i boimy sie czy nie zjadlysmy za duzo. Ta stronka pokazuje kalorycznosc produktow np. ile ma lyzeczka fasoli czy pol szklanki makaronu. Polecam.
2. www.guiltfree.pl sklep gdzie mozna dostac niskokaloryczne produkty czy nawet produkty 0kcal. Naprawde ich kalorycznosc jest tak mala ze prawie 0. Nie wszystkie produkty polecam ale te co probowalam sa naprawde super. (dobra niektore sa totalnie NIEJADALNE, plulam dalej niz widzialam)
3. www.sklepdietetyczny.pl stronka z suplementami. Drogo jak czort ale wiele ich rzeczy naprawde pomaga.
4. www.zdrowe-odzywianie-przepisy.blogspot.com niezle przepisy choc ja je i tak jeszcze pomniejszam kalorycznie ale mozna na takie rzeczy namowic nawet rodzine.
5. www.motyleproanalive.4ra.pl najlepsze forum na swiecie gdzie kazda posluzy rada i wesprze w trudnych chwilach.
Mam nadzieje ze ktoras z tych stron Wam sie przyda.
Na pewno makarony, tortille, czekolade do picia. (sama nie pije ale znajoma tak) strasznie lubie pianki bez cukru stamtad maja mniej kalorii, kocham dip carmelowy 0kcal (wszyscy mowia ze smakuje koszmarnie ja sie zajadam) kupuje tam spraye do smazenia. Zawsze to duuuuzo mniej kcal. Krem czekoladowo orzechowy 0kcal tez mi smakowal.
Ale dipy do sosow mi totalnie nie podeszly. Ogolnie te produkty czysto 0 kcal sa strasznie dziwne w smaku. Ale ogolnie mozna tam znalesc produkty ktore w uzyciu obetna tak z 15-1000 kcal zaleznie co sie je.
Tak w ogóle to co polecasz z tej strony guiltfree?
OMG ja mega polecam wszystkie czekolady light, są serio przepyszne. Jak masz ochotę na słodkie to taka czekolada + moczony w niej wafel ryżowy i jest niebo
Strony: 1