Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć potrzebuję szybko zrzucić 20kg już kiedyś miałam zmagania z kilogramami i teraz nie udaję mi się schudnąć, próbowałam już normalnych diet ale na nic dlatego bardzo proszę o porady jak szybko schudnąć. Największym problem jest gdy muszę zjeść bo mi każą a ja nie chcę plus nie raz mam napad objadania a ja strasznie chcę schudnąć. Trzeba wziąć pod uwagę że nie mam dużo czasu na ćwiczenia przez naukę. Więc może znacie jakieś leki które by wywoływały u mnie wymioty dość szybko ponieważ picie sody z proszkiem do pieczenia itp nie pomagały albo macie inne rady?
Błagam o pomoc.
Używanie emetyków jest ekstremalnie niebezpieczne. Nigdy bym komuś nie poleciła środków na wymioty, bo nierzadko doprowadza to do śmierci. Po prostu tego nie rób, nie przesadzam.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Jeżeli o mnie chodzi tydzień temu jadłam kiszoną kapuste na obiad w ciagu dnia wypiłam około dwa litry kawy.i wieczorem chciałam strasznie wymiotować.okropne uczucie .chcesz a nie masz czym
Wkońcu by pozbyć się tego uczucia wsadziłam palec do gardła chwila trwało krutko i zaczełam żygać jak kot kawą i kapustą.dosłownie sam kwas czułam przesadziłam z kawą.na to byś zaczeła wymiotować polecam połączenie-kapusta +kawa czarna z fusów i dopomóż sobie palcem jak masz problemy
Roksana
Ja nie polecam iść w stronę bulimii i wymiotować. Tak samo nie jestem za lekami przeczyszczającymi, bo wtedy traci się tylko wodę z organizmu. Nie wiem czemu zależy Ci tak na szybkim czasie, ale najlepsze co można zrobić dla siebie to przeczekać go. Waga w końcu ruszy.
Rów ćwiczenia 4 razy w tygodniu z dwoma dniami odpoczynku jakbyś miała zakwasy.polecam 300brzuszkow, 1 minuta deski, 300brzuszkow, 5000kroków i ograniczenie jedzenia. Ja takim sposobem schudłam w tydzień 7kg
Ostatnio edytowany przez Roksana Chrustek (2023-05-17 10:37:20)
Czekoladka
Strony: 1