Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Moje gg to 76075447 Donnie Darko
Chcecie to możecie dodawać, podawać tutaj swoje numery moze uda nam się stworzyć grupę:'l
Cormaca McCarthy'ego: „Blizny mają dziwną moc przypominania nam, że przeszłość wydarzyła się naprawdę”
Przepraszam, ale w 2023 ktoś jeszcze używa GG? ? Nie lepiej zrobić konfe na Messenger lub Snapchat? Założę się, że więcej osób tutaj ma któreś z tych dwóch niż GG (na którym od paru lat siedzą przeważnie zboczeńcy).
~ kiedyś będę piękny ~~ tylko muszę pozbyć się tej skorupy
Na messengerze niektórzy widnieją pod prawdziwym nazwiskiem, a nie dla każdego jest komfortowe jego ujawnianie. Snapchata też wiele osób nie ma.
Wiadomość dodana po 39 min 18 s:
Poza tym GG można założyć w minutę i zablokować wiadomości od nieznajomych.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Ja sobie cenie anonimowość i prywatność
Cormaca McCarthy'ego: „Blizny mają dziwną moc przypominania nam, że przeszłość wydarzyła się naprawdę”
Okej, po dwóch godzinach czekania na kod weryfikacji (****** zasięg na wsi. Nie polecam) udało mi się założyć konto na GG. Pomysł stworzenia grupki wydaję mi się świetny, ponieważ trochę mało osób wchodzi na to forum, a tam zawsze będzie raźniej.
Jeżeli masz już stworzoną jakąś grupę to możesz dodać: 76084915
~ kiedyś będę piękny ~~ tylko muszę pozbyć się tej skorupy
Mój Numer GG: 71452856 :)
Ostatnio edytowany przez Kijanka (2023-01-31 15:16:28)
Mój nr: 76520850
Strony: 1