Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć, jestem Paulina
1. Ile masz lat - mam prawie 28 lat (jutro mam urodziny).
2. Twój wzrost - 181 cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna - najwyższa 79kg, najniższa 60kg, obecna 74kg
4. Twój cel - ważyć poniżej 60 kg, najlepiej 52 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? - Na przemian głodziłam się i próbowałam zdrowo jeść
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem. - Pierwszy kontakt miałam rok temu, teraz jestem z aną od października/listopada
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? -Chciałabym otrzymać zrozumienie i wsparcie, i to samo wnieść
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? - Bo chcę dążyć do perfekcji. Chcę ważyć tyle, żeby ludzie mnie błagali żebym coś zjadła
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia? - nie mam zdania, akceptuję
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Tak
Hej mam 18 lat i jestem tu nowa moja obecna waga to 60kg z która bardzo źle się czuje moja waga docelowa to 50 kg albo i mniej. Nie wiem za bardzo co robić żeby szybko tracić na wadze kontroluje swoje jedzenie i picie a praktycznie nic nie jem macie porady jak jeszcze szybciej schudnąć?
Strony: 1