Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Prowadzicie jakis pamiętnik lub zeszycie gdzie spisujecie dzienny bilans, sukcesy i porażki?
Jak go ukrywacie ?
Cormaca McCarthy'ego: „Blizny mają dziwną moc przypominania nam, że przeszłość wydarzyła się naprawdę”
Prowadzicie jakis pamiętnik lub zeszycie gdzie spisujecie dzienny bilans, sukcesy i porażki?
Jak go ukrywacie ?
Mam dziennik fizyczny. Zapisuje w nim raczej co czuje i jakieś głupoty z mojego życia. W telefonie mam taką aplikacje o nazwie "kilonotes" można powiedzieć, że to bardziej rozbudowany notatnik jaki każdy ma w swoim telefonie. Tam zapisuje ile zjadłam kalorii, ile spaliłam kalorii i jak wychodzi mój bilans. Zapisuje tam również ile wody wypiłam w ciągu dnia i zapisuje też moją codzienną wagę. Co miesiąc zapisuje tam również wymiary jakie ma moje ciało.
Ooo fajnie, w takim razie tez sobie ściągnę. Fizyczny mam ale tylko do zapisywania kalorii i muszę go chować przed chłopakiem. Swoich przemyśleń tam nie pisze.
Cormaca McCarthy'ego: „Blizny mają dziwną moc przypominania nam, że przeszłość wydarzyła się naprawdę”
Utworzyłam dwa lata temu dokument na laptopie gdzie zapisuję wagę, oraz obwody i % bodyfatu. Zresztą mam niewielki folder z różnymi plikami poświęconymi temu tematowi. Kiedyś pomiary były co tydzień, ale lepiej mi to spisywać codziennie żeby mieć pełniejszy obraz. I prowadzę pliki dla każdego kwartału, i pod koniec podsumowanie statystyczne. Fizyczne notatniki są kłopotliwe, bo nienawidzę pisać ręcznie, a aplikacje nie są dla mnie intuicyjne.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Hey. Ja kiedyś prowadziłam pisemne pamiętniki w zeszytach zdobionych albo zwykłych. Ale z czasem przeszłam na robienie zdjęć na telefonie i tam pisze najważniejsze dane. Po jakimś czasie kasuje i robię nowe. Tak jest szybciej i mniej pisania. Czy ktoś z Was wie, czy tu na forum prowadzi się dzienniczki codzienne ? Kiedyś byłam na fajnym forum pro Ana i tam prowadziliśmy dzienniczki codziennie, wszystkie. Potem forum się rozpadło. Pod sam koniec zostałam na nim już tylko ja i jedna dziewczyna.
Pozdrawiam cieplutko ^_^
Wiadomość dodana po 03 min 48 s:
No właśnie zeszyty papierowe mają swój urok ale myślę, że jednak jest to większe ryzyko. Ja swoje chowałam między inne zeszyty albo za sztapel zeszytów. Czasem też w meblach pod rzeczami. Pomysł pisania w komputerze albo w telefonie wydaje mi się bezpieczniejszy. Zawsze można zabezpieczyć hasłem.
80,1 > 83 + > 82 > 74,2 > 66 kg
Hey. Ja kiedyś prowadziłam pisemne pamiętniki w zeszytach zdobionych albo zwykłych. Ale z czasem przeszłam na robienie zdjęć na telefonie i tam pisze najważniejsze dane. Po jakimś czasie kasuje i robię nowe. Tak jest szybciej i mniej pisania. Czy ktoś z Was wie, czy tu na forum prowadzi się dzienniczki codzienne ? Kiedyś byłam na fajnym forum pro Ana i tam prowadziliśmy dzienniczki codziennie, wszystkie. Potem forum się rozpadło. Pod sam koniec zostałam na nim już tylko ja i jedna dziewczyna.
Pozdrawiam cieplutko ^_^Wiadomość dodana po 03 min 48 s:
No właśnie zeszyty papierowe mają swój urok ale myślę, że jednak jest to większe ryzyko. Ja swoje chowałam między inne zeszyty albo za sztapel zeszytów. Czasem też w meblach pod rzeczami. Pomysł pisania w komputerze albo w telefonie wydaje mi się bezpieczniejszy. Zawsze można zabezpieczyć hasłem.
To forum trochę nie żyje od jakiegoś czasu, ale jest sekcja dzienniczków, ale nie wiem nic na ten temat by było konieczne codzienne udzielanie się w sytuacji gdy po prostu nie ma tutaj aktywności prawie żadnej. :C
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
No tak rozumiem. W sumie trochę szkoda, bo wiem że takie dzienniczki dobrze się nam sprawdzały na forum. No i fajnie by było gdyby TO forum odżyło. Pozdrawiam (✿^‿^)
80,1 > 83 + > 82 > 74,2 > 66 kg
Mam pamietnik fizyczny gdzie sa thinspirujace rysunki, moje zycie, zdjecia mojego ciala, waga, przemyslenia, tablica kalorii (wrazie jakbym nie miala w telefonie internetu ) No i wiele innych
Mam swój fizyczny dziennik, wpisuje tam swoje dzienne kcal, ilość wody, waga. Nie muszę go chować, jego pierwsze i ostatnie strony zapełniłam jakimiś rozwiązaniami z matematyki, aby wyglądał na zeszyt z poprzedniej klasy, z którego będę się uczyć do matury
Strony: 1