Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ostatnio mam problem z kompulsywnym objadaniem się.
Chce schudnąć 5kg i w końcu się zaakceptować.
Jak mam przestać myśleć o jedzeniu i jesc?
byłam na głodówkach ale ostatnio "zrobiłam sobie wolne weekend" i tak to sje ciągnie od tygodnia
Ostatnio edytowany przez lekkimotylekxx (2022-12-09 21:44:15)
U mnie było tak, że jak nie jadłam parę dni to później nie czułam głodu może ty będziesz miała tak samo. Myśl o tym jaka chcesz być. Nie poddawaj się nawet jak coś zjesz. Staraj się unikać jedzenia bierz gumy do żucia pij np. cole zero żeby trochę sie oszukać i jeżeli już coś zjesz ćwicz. I prowadź dzienniczek z kcal wtedy będziesz bardziej uważała i staraj się odkładać jedzenie na ostatnią godzinę. Jeżeli wymyślę coś więcej będę pisać powodzenia skarbie!
Wiadomość dodana po 01 min 05 s:
U mnie było tak, że jak nie jadłam parę dni to później nie czułam głodu może ty będziesz miała tak samo. Myśl o tym jaka chcesz być. Nie poddawaj się nawet jak coś zjesz. Staraj się unikać jedzenia bierz gumy do żucia pij np. cole zero żeby trochę się oszukać i jeżeli już coś zjesz ćwicz. I prowadź dzienniczek z kcal wtedy będziesz bardziej uważała i staraj się odkładać jedzenie na ostatnią godzinę. Jeżeli wymyślę coś więcej będę pisać powodzenia skarbie!
Strony: 1