Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
18
2. Twój wzrost
164
3. Twoja waga:
najniższa 59
najwyższa 83
obecna 80
4. Twój cel
55
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
próbowałam wszystkich "magicznych" diet jakie mogłam znaleźć, ale nigdy nic z tego nie wychodziło bo za szybko się poddawałam. Potem zaczęła się moja historia z mia ale nienawidze wymiotować, więc przestałam jeść. pokochałam uczucie głodu i to że pierwszy raz w życiu naprawdę mam nad czymś kontrolę
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
zaczęło się w wieku 12 lat gdy przechodziłam przez mój pierwszy epizod depresyjny i uznałam że to najlepszy sposób na zabicie się. Od tamtego czasu i kilku wizytach w szpitalach psychiatrycznych dostałam leki i czuje się trochę lepiej. Wiele razy myślałam żeby z tym skończyć ale nienawidzę tego kim jestem i że nie mam kontroli nad praktycznie niczym w moim życiu, została ze mną tylko ana. teraz staram się wszystko naprawić i wiem że nie dam rady zrobić bez any i tego jak się dzięki niej czuje.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
chciałabym mieć tylko z kim porozmawiać i żeby ten ktoś mnie zrozumiał, a w zamian podzielę się wszystkim co wiem i pomogę we wszystkim
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
szanuje wszystkich, sama miałam przygodę z Mią jednak nie jest nam po drodze
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
nie, nie chce umierać tylko odzyskać kontrolę nad swoim życiem i tym kim jestem. dekalog jest moim zdaniem przestarzały i wymaga odświeżenia jednak często do niego wracam gdyż pomaga mi odzyskać motywację. jeśli chodzi o karanie się nie mam zdania ponieważ sama to robiłam jednak nie uważam by to było dobre
Strony: 1