Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
18
2. Twój wzrost
162 cm
3. Twoja waga:
najniższa 53 kg,
najwyższa 71,5 kg,
obecna 59 kg
4. Twój cel
Jak najniżej, ale przynajmniej 40 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Zaczęłam się odchudzać około rok temu, początkowo liczyłam kalorie I jadłam 1500, schudłam tak około 10 kg, ale potem zaczęłam brać leki od psychiatry I zaczęłam więcej jeść, I trochę przytyłam, potem kontynuowałam dietę, ale ostatnio nie mogę sobie poradzić z napadami głodu, jak już zacznę jeść to nie kończę
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Niestety jesteśmy ze sobą krótko, ale chciałabym zostać już na zawsze
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Poszukuję przede wszystkim wsparcia I motywacji I chciałabym to samo dawać innym.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Bycie chudą I perfekcyjną jest dla mnie najważniejsze, chciałabym zostać z Aną na zawsze, bo anoreltyczki są chude I piękne
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Obawiam się, że mogę mieć bulimię, ale bardzo chciałabym ją zamienić na anoreksję, napady jedzenia są obrzydliwe, do tego z mią się tak nie chudnie I nie jest pięknym I perfekcyjnym, ale oczywiście szanuję
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Oczywiście, chude jest piękne! Myślę, że rekompensowane zjedzonych kalorii sportem jest np. dobrym pomysłem jako kara, zamierzam się stosować do zasad, chociaż oczywiście bez przesady.
Strony: 1