Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej! Jestem Maja, miło być wśród innych motyli. Bardzo cieszę się że znalazłam aktywne forum w tej tematyce.
1. Ile masz lat
18
2. Twój wzrost
około 159-162
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
najniższa 52kg, najwyższa 80kg, obena około 72kg, mam zeptustą wagę więc nie jestem w stanie sprawdzić
4. Twój cel
mój wymarzony cel to 50kg, jednak mam wiele pobocznych celów, za sukces uznaje nawet najmniejszy spadek wagi
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
próbowałam się odchudzać w różne sposoby, od zdrowego trybu życia, przez ane nawet do kilkugodzinnej jazdy rowerem żeby jak najwięcej spalić
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
zaczęło się w 2017, w dużym skrócie miałam wiele wzlotów i upadków, zaczęłam ograniczać jedzenie przez to że w dzieciństwie wiele osób zwracało uwage na moje ciało
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
oczekuję zrozumienia, potrzebuje miejsca gdzie będę mogła bez strachu pisać o tym jak sie czuje, wnieść myślę że moge wiele rad bo dość dużo sposobów poznałam przez te 5 lat
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
jestem świadoma tego co robie, chce być wyjątkowa i żeby ludzie widzieli że jestem silna, zdrowe odżywianie to codzienność a ja chce być inna
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
neutralny, zwracanie raz na jakiś czas może jeszcze jest okej, ale sama bałabym sie wymiotować codziennie
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
to czy bym się odchudzała zależy od tego jak bym się ze sobą czuła i w jakim stanie zdrowotnym bym była, dekolog uważam że ma wiele motywujących punktów, ale sama wiele bym w nim zmieniła, mimo że uznaje się za motylka to nie do końca przekonuje mnie stosowanie się do niego
Strony: 1