Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
23
2. Twój wzrost
175
3. Twoja waga
Najniższa - 55 kg, najwyższa - 73 kg, obecna - 62 kg
4. Twój cel
55 kg na początek, później poniżej 50 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Intensywne treningi w szkole sportowej + siłownia, zbilansowane posiłki do 1200 kcal, po zakończeniu szkoły załamanie i powrót do jedzenia, od roku bieganie przed pracą, dodatkowe cardio z yt po pracy.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Moje początki sięgają szkoły podstawowej i pierwszych prześladowań na punkcie mojej wagi i wyglądu, ok 2014 roku. Kiedy innym dziewczynom rosły piersi, mi poszerzały się biodra. Teraz wiem, że się ich nie pozbędę ale mogę sprawić by mi się spodobały. Od 2018 zaczęły się regularne nawroty obsesyjnego liczenia kalorii, dodatkowe ćwiczenia cardio, mierzenie obwodów, głównie uda i brzuch.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Szukam wsparcia i zrozumienia w myśli, że Ana nie jest chorobą a stylem życia. Mimo moich dobrych wyników badań lekarskich nikt z mojego otoczenia tego nie rozumie.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Tak, jestem świadoma. Ana jest stylem życia, metodą kontroli umysłu i ciała, a nie chwilową zachcianką do schudnięcia. Powraca do mnie od lata czym tylko upewnia mnie, że jest właściwą drogą.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie krytykuję go, ale staram się go unikać ze względu na kwestie zdrowotne.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie, zdrowie jest priorytetem. We wszystkim staram się zachować zdrowy rozsądek. Kontroluję wagę i skupiam się na własnym samopoczuciu, jeśli moje zdrowie podupada stosuję suplementację, od nowa planuję zdrową dietę, wyliczam kalorię i czekam na efekt.
Trzymamy kciuki.
Strony: 1