Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witajcie kochane! Tak bardzo się cieszę, że tu dołączyłam ? a więc:
1. Ile masz lat- 24
2. Twój wzrost- 172cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna:
Najniższa- 55kg
Najwyższa- 80kg
Obecna- 71kg
4. Twój cel- 55/60kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Dużo treningów w tym CrossFit w najlepszym okresie 5-7 razy w tygodniu, wszelakie diety, ćwiczenia w domu, dużo spacerów, jakiś czas też biegałam. Ograniczanie kcal, codziennie dużo wody ok 3-4L, zielona herbata
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Długo się nad tym zastanawiałam przed zaczęciem.. ale zaczęłam jakieś 3 lata temu, byłam bardzo zmotywowana i tak zrzuciłam ok 20 kg
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chciałabym się udzielać, móc coś doradzić. Chce się nawzajem motywować i walczyć o każdy kg mniej. Mam nadzieje, że damy rade
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ane ma się w sercu, tym się żyje! Ja już mam swoje rytuały i wiem, że z Aną nic mi nie przeszkodzi do osiągnięciu prawdziwego szczęścia.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Wszystko w granicach rozsądku i nie mi oceniać
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nadal przede wszystkim chce osiągnąć swój cel i schudnąć te 10-15 kg zobaczymy jak dalej to się potoczy
Co do dekalogu to się z nim zgadzam i chce go przestrzegać a co do kar to napewno więcej ruchu, wkoncu trzeba jakos spalić te kalorie i nie mieć wyrzutów sumienia
Strony: 1