Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat - 34
2. Twój wzrost - 160cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna- najwyższa 56 (w ciąży), najniższa (przy 160cm) 36kg, obecna 49/50kg
4. Twój cel- na początek 47->45 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?- Po latach choroby postanowiłam żyć zdrowo, miałam różnych trenerów/dietetyków ale z żadnych efektów nie byłam zadowolona tak jak ze swoich.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem. Kiedy się zaczęło....daaaawno...2006? Zaczęło się łagodnie a potem to już poszło na grubo... waga poniżej 40kg, próby leczenia itp. Był czas przeczyszczania się i rozleniwienia jelit do totalnego zera. Dużo bym mogła tutaj napisać.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? Jako stara wyjadaczka potrafię i opieprzyć i pocieszyć, poradzić i odradzić. Czego ja szukam? Chyba towrzystwa, ktry to rozumie.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? Teraz już jestem bardzo świadoma
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia? Nie oceniam. Każdy z nas jest wolnym człowiekiem i to jego wybory.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)? Przyznam szczerze ,że nigdy nie bawiłam się w żadne dekalogi itp. Byłam ( i mam nadzieję ,że nadal jestem) bardzo twardą osobą jeśli chodzi o odchudzanie i nigdy nie musiałam się karać itp. Wiecie....ana jest takim cholerstwem ,że ciężko powiedzieć sobie stop. To uzależnia jak narkotyk, kolejny kg w dół i chcesz jeszcze i jeszcze.
Być może ktoś mnie kojarzy z bloga ana-moja.blogspot.com To mój drugi blog, pierwszy z początków niestety został usunięty przez onet dawno temu. Szkoda, gdybym wiedziała to bym go spróbowała w jakiś sposób zarchiwizować. Trudno. Teraz rzadko piszę ale chcę do tego wrócić <3
Witaj! Miło mi Cię poznać:)
Strony: 1