Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-07-07 10:38:00

motylekbezgranic
Użytkownik
Liczba postów: 2
Obecna waga: 45kg
Wymarzona waga: 40kg
Wzrost: 160cm
MacintoshSafari 604.1

Rekrutacja

1. Ile masz lat?
- 19 lat.

2. Twój wzrost?
- 160 cm.

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
- najniższa: 43kg, - najwyższa: 48kg, -obecna: 45kg.

4. Twój cel
- ważyć około 40kg, wyglądać pięknie i chudo.

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
- dużo picia wody z cytryna, tez zielonej herbaty, mało kalorii, mało soli/tłuszczy/, zero cukru, głodówki.

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
- poznałam Anę jak miałam 12/13 lat, od tamtej pory zwracam uwagę na to co jem, ile jem i jak wyglądam.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
- zrozumienia, wiem że tu będę rozumiana. czuje się tu komfortowo, bezpiecznie i pięknie.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
- większości rzeczy nie lubię jeść, brzydzą mnie kalorie. jestem w pełni świadoma mojej decyzji.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
- nie stosuje się do tego, aczkolwiek nie oceniam innych jak się do tego stosują. każdy robi co chce i jest to jego decyzja.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
- mam swój cel do którego dążę i chce go spełnić, chce być chuda i piekna. szczerze mówiąc - im chudziej, tym lepiej. kiedyś stosowałam kary w postaci głodówek jak miałam napady, jednak teraz ich nie mam, wiec nie karam się.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
silawyzszasojusz - skinycsgo - 4realrp - kennethriddletrans - playyourstoriess