Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mam 24 lata, w tym roku 25. Z Pro Aną znamy się od liceum. Dokładnie od czasu matury. Już 6/7 lat jesteśmy razem. Ale w pewnym momencie się poddałam. Jadłam normalnie. Miałam normalne życie.. I pękłam. Mam w życiu wszystko. Ale nie daje mi to szczęścia. Zaczęłam brać psychotropy, nie jestem szczęśliwa. One pomagają, po nich tez tracę apetyt.. Chce być znowu chuda, bardzo chuda i będę wtedy szczęśliwa. Tak naprawdę szczęśliwa. Kochane moje, studiuje, pracuję. Ważę 60 kg, marzy mi się 54. Dam radę ale musicie mi pomóc. Mój plan to 4 posiłki dziennie tj. rano owsianka/jaglanka z bananem albo truskawkami. Lunch: kromka chleba bezglutenowego z czymś. Podwieczorek: owoc, orzechy itd. Kolacja: ryż, kasza, makaron bezglutenowy z oliwą i czasami parmezan, czy jakaś buratta. Tak żeby było dziennie 800-1400 kcal. Przy moim wzroście to mało, powinnam jeść 2000-2200. kocham sport więc muszę jeść ponad 1000 bo biegam, ćwiczę z Chodakowską itd. Ale nie chce wejść powyżej 1500. Kochałam bycie motylkiem. Życzcie mi proszę powodzenia. O mnie tylko mogę jeszcze powiedzieć, że mam naprawdę ułożone życie, brakuje mi tylko idealnego ciała i fajnego faceta. Cały czas się zawodzę na nich.. Zapewne większość z was tutaj chodzi jeszcze do szkoły. Jesteście młode. Myślę, że dużo mogę wam pomóc a wy mi swoją obecnością. Życzę miłego nowego tygodnia.
Wasza Bella.
Bella
Napisz do mnie na maila lauraana0021@gmail.com Oj widzę że mamy dużo wspólnego
Strony: 1