Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jestem okropnie gruba i nowa W motylkach...Ana jest dla mnie idealną istatą kturą może być każda dziewczyna co osiągnęła perfekcję i biarą z niej przykład z trinspiracji inne dziewczyny kture są bardzo trochę lub lekko nieperfekcyjne...mam 111kg i chce być anorektyczką już mam w tej chwili myślenie anorektyczne bo koleżanka tak stwierdziła .mam branzoletke czerwoną ze srebrnym motylkiem na prawej ręce czyli należę do was .ogulnie kocham muzykę do tego stopnia że można mnie nazwać maniaczką jej.lista może na smartfonie jest około 2300 utworów.kocham filmy fantastykę .jest coś czego się wstydzę .mam 30lat a nie wyroslam z jednej bajki...ehhhh.,.,atomówki .muwi wam to coś ?teraz schudłam w trzy tygodnie 4kg bo ważyłam praktycznie 115kg chcę osiągnąć wagę zdrową 55kg i przestać zwyczajnie.mam wzrost 176cm.kocham się malować choć ostatnio nie znajduje na to czasu...moja ulubiona marka ,Rossman,Cropp.ideal co to dla mnie znaczy?to znaczy kontrolować każdy kawałek swego życia tak by inni zazdrośni byli ,,jak to możliwe,,i sami chcieli brać przykład
Czekoladka
Strony: 1