Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
- 20 lat
2. Twój wzrost
173
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najniższa: 40 kg najwyższa: 68 kg obecna: 58 kg
4. Twój cel: przynajmniej 50 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Najbardziej intensywnie odchudzałem się w gimnazjum, stosując diety i zasady pro ana, osiągnąłem wtedy najniższą wagę. Chociaż odchudzanie nie było mi obce już wcześniej, tańczyłem balet, I zawsze starałem się być lekki
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Moje życie z Aną..jest wyjątkowo długie. Ale poznaliśmy się po imieniu już 10 lat temu
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałbyś na nie wnieść?
Chętnie porozmawiam z osobami, które mnie rozumieją. Jako że mam już trochę doświadczenia, chętnie będę was wspierał i możemy się motywować nawzajem
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadomy swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ana jest stylem życia, I dużą częścią tego kim jestem, a nie dietą, jak zdrowe odchudzanie, które niestety nie przyniosło jak do tej pory efektów. Jestem świadomy tego, jakie decyzje podejmuję, I szczerze mówiąc, po tak długim czasie, nie wyobrażam sobie żyć inaczej.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Szanuję wszystkich, musimy przede wszystkim szanować się nawzajem.
10. Czy jakbys był na pograniczu wychudzenia odchudzałbyś sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Co do dekalogu, ustalone zasady, ustalone przeze mnie dla siebie zasady, są zasadami. Zdarzało mi się karać za nieprzestrzeganie ich, ale nie w sposoby zagrażające sobie, I autodestrukcyjne, najczęściej odmawiałem sobie jakichś przyjemności. Byłem na pograniczu wychudzenia, wolałbym jednak osiągnąć i utrzymać moje ugw, chociaż zawsze coś może się zmienić
Strony: 1