Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-05-13 17:24:49

Stivi
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsFirefox 100.0

Dzień dobry.

Dzień dobry.
Jestem Stivi.

1. Ile masz lat
26

2. Twój wzrost
185cm

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
62 - 80 - 74kg

4. Twój cel
65/68kg

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
We wrześniu tego roku stuknie mi 10 lat, przechodziłam przez etapy zdrowej diety, głodówek, przeczyszczania, wyrabiania sobie zdrowych nawyków żywieniowych - again. Od jakiś dwóch lat moja waga to 74kg co powoli robi się nie do zniesienia. Od maja postanowiłam, że muszę coś z tym zrobić, chciałabym wprowadzić większą dyscyplinę i kontrolę, zostawiając zdrowe nawyki i osiągnąć zamierzony cel, jak najszybciej, bez wpadek i umierania z powodów wyrzutów sumienia.

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczęło się, kiedy miałam 16/17 lat, nie mogłam się wcisnąć w śliczną spódniczkę sprzed ciąży mojej mamy, którą znalazłam w szafie.
Około 10 lat.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Zrozumienia, nawiązania wartościowych znajomości, wsparcia, kopa w dupę (kiedy trzeba). To samo chciałabym dawać innym.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ana nie jest tylko odchudzaniem, jest na wielu poziomach życia, co odbija się na, np lepszych wynikach w pracy poprzez ogólną większą samodyscyplinę i lepiej zorganizowany dzień.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nigdy nie czułam potrzeby zwrócenia posiłku w taki sposób, ale znałam osobę, która była od tego uzależniona. Nie mam zdania na ten temat.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Zatrzymałabym się ograniczając np wysiłek fizyczny, a zostawiając zdrowe nawyki żywieniowe.
Jeżeli chodzi o dekalog, zawsze staram się znaleźć złoty środek zostając w zgodzie ze sobą i wyciągając wnioski z błędów (karanie się zdarza, kiedy jestem w bardzo złym momencie w życiu, chociaż przy pojedynczych gorszych dniach, nie robię tego, myślę - wyciągam wnioski - uspokajam się)

Jeśli któryś z wątków jest mało rozwinięty, proszę pytać. Mam nadzieje, że się zaprzyjaźnimy.
Dziękuje za uwagę.

#2 2022-05-13 23:24:00

Bajka
Gąsiennica
Liczba postów: 17
Obecna waga: 68,8
Wymarzona waga: 55,8
Wzrost: 163
WindowsChrome 101.0.4951.64

Odp: Dzień dobry.

Jak dla mnie pasujesz do tego forum idealnie. Tylko, że to forum już jest mało aktywne niestety, ale może uda nam się je rozruszać ? Miło cię poznać tak w ogóle, cieszę się, że dołączyłaś.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
saluto - kennethriddletrans - matocraft - playyourstoriess - nasportowo